ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη… σέντρα ο Βασιλειάδης για τον «αφανισμό» της Γ’ Εθνικής!

Κορυφώνονται οι αντιδράσεις για την περιβόητη αναδιάρθρωση την οποία προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Επί τούτου ηχούν καμπανάκια και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα και στο dikisports.blogspot:

Μία διάσταση της επικείμενης αναδιάρθρωσης που δεν έχει ακόμη αναδειχτεί είναι αυτό που θα συμβεί με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Αν ισχύσει από την επόμενη σεζόν, όπως επιμένει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, τότε θα έχουμε ένα τερατούργημα που θα βλάψει την ίδια την κυβέρνηση!

Εξηγούμεθα: Το σχέδιο της αναδιάρθρωσης είναι παντελώς λανθασμένο διότι ξεκινάει από πάνω προς τα κάτω ενώ θα έπρεπε να είναι δομημένο από κάτω προς τα πάνω. Ο στόχος ήταν η μείωση των ομάδων της Super League και η δημιουργία της Super League 2. Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει ότι θα αφανιστούν τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, καθώς όσα προβιβαστούν θα μείνουν στην ίδια κατηγορία, όσα παραμείνουν θα χάσουν μια κατηγορία και όσα υποβιβαστούν θα πέσουν δύο κατηγορίες.

Ηδη οι κυβερνητικοί βουλευτές της Περιφέρειας έχουν πάρει τα μηνύματα από τις τοπικές κοινωνίες και πιέζουν τον κ. Βασιλειάδη να προχωρήσει την αναδιάρθρωση από την μεθεπόμενη σεζόν και με πιο ορθολογικό τρόπο. Το Μαξίμου έχει κατανοήσει σε έναν βαθμό το πρόβλημα και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο πρωθυπουργός κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως αν επιδείξει αβελτηρία, τότε τα πράγματα θα γίνουν ιδιαιτέρως δυσάρεστα για το κυβερνών κόμμα ένεκα προεκλογικής περιόδου.

Οι τοπικές κοινωνίες δεν θα ανεχθούν να ριχτεί στον Καιάδα το σύνολο των σωματείων της Περιφέρειας. Στο ήδη βεβαρημένο κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, προστίθεται μία απροσδόκητη παράμετρος που προέρχεται από το ποδόσφαιρο και δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας.

Ο κ. Βασιλειάδης ως εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός αδυνατεί να πιάσει το σφυγμό της Ελληνικής Περιφέρειας και μάλλον θα χρειαστεί να συνετιστεί από τους πολιτικούς προϊσταμένους του.

Πηγή: mikriliga.com