ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άρπαξε την ευκαιρία για να δοκιμαστεί στην Manchester United ο Μιχάλης Πατσιαβούρας

Έπειτα από τρείς μέρες επίπονων δοκιμαστικών και εργομετρικών μετρήσεων, που έγιναν στην Θεσσαλονίκη, oι «Κόκκινοι Διάβολοι» μέσω του εκπροσώπου τους στην Ελλάδα (την UKTrialsHellas), θα τον προπονήσουν και θα τον εξετάσουν παράλληλα μαζί με άλλους επίλεκτους από την Ελλάδα και Κύπρο και άλλες 21 χώρες του κόσμου.

Περίπου 300 νεαροί ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο θα δοκιμαστούν στο προπονητικό κέντρο της ManchesterUnited από τις 13 Απριλίου έως τις 16 Απριλίου.

Ο Μιχάλης Πατσιαβούρας γεννημένος τον Αύγουστο του 1999, θα έχει την ευκαιρία για μια εμπειρία ζωής και μιας επιβράβευσης των προσπαθειών του όλα αυτά τα 10 χρόνια συστηματικής προπόνησης. Ξεκίνησε από την ακαδημία της Α.Ε.Ποντίων και μετά συνέχισε στην Ακαδημία του Νηρέα Βέροιας. Αυτή την στιγμή συμμετέχει στο παιδικό, στο εφηβικό και στο ανδρικό τμήμα του Νηρέα με αρκετές συμμετοχές στην Α1. Η θέση που χρησιμοποιείτε είναι αμυντικός χαφ αλλά γνωρίζει πολύ καλά και την αμυντική γραμμή σε όλα τα σημεία. Είναι δεξιοπόδαρος αλλά έχει και πολύ καλό αριστερό.

Στην πορεία του μέχρι σήμερα έχοντας την τύχη να έχει καλούς παιδαγωγούς-προπονητές, βοηθήθηκε μέσα από σκληρή δουλειά να διαμορφώσει την ποδοσφαιρική του προσωπικότητα που εκτιμήθηκε από την UKTrialsHellas. Την πρώτη του εμπειρία από μεγάλο σύλλογο την είχε το 2012 σε ένα 8ήμερο campστο Zlatiborτης Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Εκεί συνειδητοποίησε τις σοβαρές απαιτήσεις που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής της ηλικίας των 12 ετών για να γίνει στο μέλλον επαγγελματίας. Το επόμενο καλοκαίρι του 2013 συμμετείχε σε έναν άλλο μεγάλο σύλλογο, της Ελλάδας αυτή τη φορά στο campτου Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Από έγκυρο μάνατζερ έχει χαρακτηριστεί ως «βιομηχανικός παίκτης», για τον τρόπο που δουλεύει και τον τρόπο που εξελίσσεται. Έχει δοκιμαστεί και για την γερμανική FreiburgFCαφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Η επόμενη χρονιά όμως θα είναι η ευκαιρία για τους 99ρηδες. Έως τότε θα τον ξανακαλέσει ο υπεύθυνος  της Ελλάδας της SportExperete της Γερμανίας για να δει την πρόοδο της εξέλιξης του.

Οι μέχρι τώρα προπονητές του σίγουρα  χαίρονται για την ευκαιρία που δίνεται στον Μιχαλάκη και του εύχονται το όνειρο του να γίνει πραγματικότητα. Οι στόχοι κερδίζονται βήμα-βήμα κι αυτό ο Μιχαλάκης το ξέρει πολύ καλά. Οι αξίες φαίνονται μέσα στο γήπεδο.