ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γαϊτάνος: "Είμαι Αρειανός από 17 χρονών"

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Γαϊτάνος. Ο πολύπειρος βεροιώτης τεχνικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τον Γιώργο Δεληζήση, τον οποίο είχε ως ποδοσφαιριστή στον Εορδαϊκό, στο ξεκίνημα της καριέρας του, και, παράλληλα, αποκάλυψε τα «κιτρινόμαυρά» του φίλαθλα αισθήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Γιώργο Δεληζήση: «Είναι αδικημένος ο Δεληζήσης. Άργησαν να τον εκτιμήσουν. Η ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν τα βλέπει αυτά τα παιδιά στον βαθμό που πρέπει. Δεν πρέπει να τον χάσει ο Άρης. Καμιά ομάδα δεν πρέπει να στερείται τέτοιων παιδιών που εκφράζουν την ψυχή και τη δύναμη στο ποδόσφαιρο. Έστω και σε αυτήν την ηλικία, ο Γιώργος (σ.σ. Δεληζήσης) πρέπει να παραμείνει στον Άρη. Χαίρομαι που παίζει στον Άρη, που είναι η ομάδα μου, και θα χαρώ να συνεχίσει».

Για τα αρειανά του αισθήματα: «Είμαι Αρειανός από 17 χρονών όταν έκανα προπονήσεις στο ξερό Χαριλάου και υποψήφιος να μεταγραφώ στην ομάδα. Όταν είσαι μικρός κολλάς εκεί που σε αγαπούν και σε φροντίζουν. Βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη τελειώνοντας το Λύκειο και έκανα προπονήσεις στον Άρη. Και στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα στο Καυτανζόγλειο, ήμουν παρών με τον εγγονό με κασκόλ και τα σχετικά. Τον έχω κάνει κι αυτόν Αρειανό, με τη φανέλα του, τη στολή του, τη σημαία του. Και ο γαμπρός μου Αρειανός είναι».