ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σκορ και θέαμα από τους παλαίμαχους ΒΕΡΟΙΑΣ και τους "φίλους Ζαγοράκη" (φωτορεπορτάζ)

Μια σπουδαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, για φιλανθρωπικό σκοπό, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (17/9) στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας!

Η ομάδα παλαιμάχων της "Βασίλισσας του βορρά" αντιμετώπισε τους φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη, μια ομάδα επίλεκτων παλιών ποδοσφαιριστών, από τους οποίους πολλοί αγωνίστηκαν και στην Εθνική Ελλάδος.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, ο ΓΑΣ Βέροια και η ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το Παιδί".

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη τιμήθηκαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ Ζήσης Μήττας, Γιάννης Παπαφωτίου και Χρήστος Υφαντίδης.

Επίσης, πριν τον αγώνα έγινε επίδειξη της γυναικείας ομάδας ρυθμικής γυμναστικής του ΑΟΡΓ, ενώ στο ημίχρονο χόρεψαν τα κορίτσια του τμήματος χιπ-χοπ του Φιλίππου Βέροιας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν σκορ και θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου της Βέροιας, με το τελικό σκορ να είναι 9-2 υπέρ των φίλων του Θ. Ζαγοράκη!

Στο 10' ο Δ. Καφές σημάδεψε το δοκάρι για τους φίλους του Ζαγοράκη. Τέσσερα λεπτά μετά ο αδερφός του, Παντελής, σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 17' ο Χωλόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Ζαγοράκη.

Στο 20' νέο δοκάρι για τους "φιλοξενούμενους", αυτή τη φορά σε σουτ του Παντελή Καφέ! Στο επόμενο λεπτό οι φίλοι Ζαγοράκη άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Δημήτρη Καφέ από πλάγια θέση.

Η απάντηση των παλαιμάχων της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν άμεση, αφού στο 23' ο Θωμάς Τρούπκος έδειξε ότι δεν ξεχνάει την τέχνη του γκολ, ισοφαρίζοντας με σουτ μέσα από την περιοχή!

Στο 29' οι "φιλοξενούμενοι" πήραν ξανά το προβάδισμα με τον πρώην προπονητή της "Βασίλισσας" Γιώργο Γεωργίαδη.

Στο 35' ο Σφακιανάκης μετά από σέντρα του Δ. Καφέ, έγραψε το 1-3, ενώ στο 38' και 40' ο Βασίλης Παπαδόπουλος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5!

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με σουτ σχεδόν από το κέντρο έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από τον Κολεσίδη (που αγωνίστηκε και τερματοφύλακας ελλείψει άλλου) και να καταλήξει ελάχιστα άουτ!

Στο 61' μετά από κάθετη πάσα του Χωματά, ο Θωμάς Τρούπκος βγήκε τετ-α-τετ ο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ μείωσε σε 2-5!

Στο 63' ο Β. Παπαδόπουλος με σουτ έκανε το 2-6, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Γρηγόρη Τρούπκου (αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος με τους φίλους Ζαγοράκη και στην επανάληψη με τη ΒΕΡΟΙΑ), κατέληξε άουτ.

Στο 72' ο Σφακιανάκης με πλασέ πέτυχε το 2-7, στο 75' ο Β. Παπαδόπουλος το 2-8 και στο 79' ο Γουγουτσάς διαμόρφωσε το τελικό 2-9!

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μαλούτας, Παρασίου και Παπαδάκης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ: Χωλόπουλος, Ματζιαρίδης, Μελετίδης, Μίλλης, Παπανώτας, Παπατζίκος, Τσιούχας, Ελευθεριάδης, Υφαντίδης, Παπαδόπουλος Θ., Τρούπκος Θ.
Έπαιξαν ακόμα οι Νατσούρας, Ταντής, Βεζυργιαννόπουλος, Περαχωρίτης, Κολεσίδης, Σαμαράς Β., Κεσίδης, Αντωνίου, Χωματάς, Κελεσίδης Λ., Τσιουγγαρής, Παπαδόπουλος Μ., Παπαστέργιος, Στεργιόπουλος, Σταφυλίδης Κ., Τρούπκος Γρ.

ΦΙΛΟΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ: Κατεργιαννάκης, Τρούπκος Γρ., Σνάουτσνερ, Κυριακίδης, Ορφανίδης Στ., Αμανατίδης Γ., Καφές Π., Γεωργιάδης Γ.Χ., Ζαγοράκης, Κάκογλου, Παπαδόπουλος Β.
Αγωνίστηκαν και οι Φουργκατσιώτης, Παπακώστας, Γουγουτσάς, Ορφανίδης Ε., Καρατζιοβαλής.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ