ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Μπήκαν λεφτά στο ταμείο, ξεκίνησε ο σχεδιασμός

Ξεκίνησε και στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα μετά από αρκετά χρόνια στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά την συμφωνία με το Μάκη Γιαννόπουλο για την τεχνική ηγεσία των ασπρόμαυρων, σειρά παίρνουν οι επαφές με ποδοσφαιριστές για να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συζητήσεις με 6-7 έτοιμους παίκτες και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι ο μεσοαμυντικός Κολοκοτρώνης που έπαιζε στον Άτλα Ζερβοχωρίου, ο οποίος είναι κοντά σε συμφωνία. Ακόμα οι «ασπρόμαυροι» μιλάνε με τους Γ. Τσακαλίδη και Τσολάκη που έπαιζαν στο Διαβατό, ώστε να επιστρέψουν και αυτοί στην ομάδα.

Οι παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό που θα παραμείνουν στην ομάδα είναι οι νεαροί Κωτσιόπουλος, Μπλούκας, Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας και οι 16χρονοι Τσαγκαλίδης και Παπακωνσταντίνου.

Επίσης, θα προωθηθούν 6-7 ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία Μακροχωρίου που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία, ενώ δύο 18χρονοι που πήραν εμπειρίες με άλλες ομάδες τα τελευταία χρόνια, οι Σαχπατζίδης και Τουρατζίδης, αναμένεται να επιστρέψουν στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες συγκεντρώθηκαν κάποια χρήματα από ανθρώπους της διοίκησης αλλά και κάποιους φιλάθλους της ομάδας που θέλησαν να βοηθήσουν, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για προκαταβολές σε παίκτες που θα συμφωνήσουν με τους «ασπρόμαυρους» καθώς και για να αγοραστεί ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, αφού ο Δήμος αδυνατεί να κουρεύει το γήπεδο του Μακροχωρίου.