ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Δ. Κοτσιάμπασης νέος προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Η διοίκηση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ναουσαίο προπονητή Δημήτρη Κοτσιάμπαση για την ανάληψη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. 

Ο Δημήτρης Κοτσιάμπασης είναι γεννημένος του 1987 στην Νάουσα, και υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Νάουσας. Σπούδασε γυμναστική στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, και είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B'. Εργάστηκε για 2 χρόνια στην ομάδα νέων του Πανθρακικού ως βοηθός προπονητή και γυμναστής, για 2 χρόνια ως προπονητής στην Ακαδημία Αργυρίου, και για έναν χρόνο στην Ακαδημία Enjoy.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία του με την διοίκηση ανέφερε ότι : "Αποτελεί μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου η πρόταση της διοίκησης, την οποία αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Στόχο μου είναι η τα τμήματα υποδομής να λειτουργούν με επαγγελματικό τρόπο και δίνουν έτοιμους ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα του συλλόγου".


Οι γονείς μπορούν να έρχονται για εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου, στο ΔΑΚ της πόλης, καθημερινά 6-8 μ.μ. ,και να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6977229083 για τυχόν απορίες, Με νέα ανακοίνωση θα γίνει γνωστή η ημερομηνία της επόμενης προπόνησης και για τα δύο τμήματα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του νέου προπονητή.

Σημειώνεται ότι τα τμήματα υποδομής θα λειτουργούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.