ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική νίκη της Κ20 της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Μ. Αλεξ. Τρικάλων

Ένα δεύτερο φιλικό τεστ έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 13/08 η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων στην έδρα της, φιλοξενώντας την ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Οι δύο προπονητές, ο Γιώργος Ντάμτσιος και ο Στέφανος Γαϊτάνος δοκίμασαν πολλά συστήματα και ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του φιλικού.

Τελικό σκορ ήταν 0-4 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σαφώς πιο έτοιμοι.

Στις δηλώσεις του ο προποητής των Τρικάλων Γιώργος Ντάμτσιος είπε: Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου αλλά σίγουρα έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Γαϊτάνος τόνισε: Είναι πολύ σημαντικό που βρίσκομαι στους αγωνιστικούς χώρους και ακόμα πιο σημαντικό που ασχολούμαι με την Ακαδημία. Τα τελευταία χρόνια γίνεται σοβαρή δουλειά στην ακαδημία και το σημαντικό είναι η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών αυτών και η προώθησή τους στα μεγαλύτερα σκαλοπάτια. Πιστεύω ότι η προσπάθεια αυτή θα εξελιχθεί ακόμα καλύτερα. Θέλουμε δικά μας παιδιά να γεμίσουν το ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ για να έρθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να στηρίξουν τη «Βασίλισσα».

Ρεπορτάζ: Νίκος Λιολιόπουλος