Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι λέει ο Αστέρας Τριποτάμου για το παιχνίδι με την Αγία Μαρίνα

Τι λέει ο Αστέρας Τριποτάμου για το παιχνίδι με την Αγία Μαρίνα

Από την ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η λέξη "αλλαλούμ" δεν μπορεί να περιγράψει το γεγονός που συνέβει σήμερα στο Γήπεδο του Αστέρα Τριποτάμου. Χθες σε συζητήσεις που είχαν οι δύο πρόεδροι αποφάσισαν κοινή συναινέσει την αναβολή του παιχνιδιού, λόγω του θλιβερού γεγονότος που υπήρξε στο χωριό του Τριποτάμου μετά την απώλεια ζωής ενός νέου παιδιού (που μάλιστα πολλές φορές πέρσυ παρεβρισκόταν στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ δεν ήταν ποδοσφαιριστής, κάνοντας απλά την γυμναστική του). Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Τριποτάμου επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ένωσης και τον υπεύθυνο επιτροπής αποφάσεων και τους ενημέρωσε για αίτηση αναβολής του παιχνιδιού.

Στην συνέχεια της μέρας, ο πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας αφού επικοινώνησε με κατοίκους του χωριού Τριποτάμου, ενημερώθηκε οτι η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γινόταν πιθανώς την Δευτέρα, αποφασίζοντας λοιπόν να κατεβάσει την ομάδα του κανονικά μιας και όπως είπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο στους κανονισμούς. Η ομάδα μας κατέβηκε να αγωνιστεί πραγματικά αποδεκατισμένη, με τερματοφύλακα έναν βασικό μας παίκτη(οποίος δεν είναι τερματοφύλακας), με πιθανή αφαίρεση 3 βαθμών στην περίπτωση που είχαμε αποφασίσει η ομάδα να μην κατέβει, είτε με την μη αυτοσυγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μας στο παιχνίδι λόγω του θλιβερού γεγονότος.

Επίσης σε συνομιλίες με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας , πληροφορηθήκαμε ότι δεν είχαν καμία απολύτως αντιρρηση για την αναβολή του παιχνιδιού. Όμως με προτροπή του προέδρου της Αγίας Μαρίνας και του Γενικού Αρχηγού, η ομάδα κατέβηκε να αγωνιστεί κανονικά. Σεβόμενοι τους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές τόσο της αντίπαλης ομάδας(που είχαν μια άριστη φιλοξενία και ίσα ίσα τους αγκαλιάσαμε) όσο και τους δικούς μας, προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να σταθούμε αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς κάποιοι κύριοι είχαν αντίθετη άποψη και φιλοδόρησαν μια αποδεκατισμένη ομάδα με επτά τέρματα.

Υ.Γ 1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμπαράσταση σας.

Υ.Γ 2. Αυτά όλα είναι δανεικά στην ζωή...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS