Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: Μεγάλες νίκες για ΠΑΟΚ και Ροδοχώρι, "εφτάρα" από Αγ. Μαρίνα!

Α' ΕΠΣΗ: Μεγάλες νίκες για ΠΑΟΚ και Ροδοχώρι, "εφτάρα" από Αγ. Μαρίνα!

Σπουδαίο διπλό πήρε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Πλατύ επί του τοπικού Αστέρα με σκορ 2-1, στο ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ (φωτο).

Οι "ασπρόμαυροι" αν και βρέθηκαν να χάνουν από το πρώτο ημίχρονο, έκαναν στο τέλος του αγώνα την ανατροπή και έφτασαν σε μια σημαντική νίκη.

Στο φινάλε πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και το Ροδοχώρι, κερδίζοντας στο άλλο ντέρμπι της ημέρας με 2-1 τον ΦΑΣ Νάουσα!

Από εκεί και πέρα, η Αγ. Μαρίνα νίκησε με το εμφατικό 7-0 τον Τριπόταμο εκτός έδρας, σε ένα ματς που η διεξαγωγή του πέρασε από χίλια κύματα, ενώ ο Αχιλλέας Νάουσας πήρε εύκολα το Ναουσαίικο ντέρμπι επικρατώντας με 3-0 του Ολυμπιακού.

Στη μάχη της ουράς, Μακροχώρι και Παλαιοχώρι πέτυχαν πολύτιμες νίκες επί της Μελίκης (1-0) και της Κουλούρας (2-1) αντίστοιχα, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της ΑΕΠ Βέροιας με τον Σταυρό.

Τέλος, "αγγλική" ισοπαλία είχαμε στο ματς του Κοπανού με την Χαρίεσσα (2-2).

Α' ΕΠΣΗ - 14η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κοπανός - Χαρίεσσα 2-2
Αχιλλέας Ν. - Ολυμπιακός Ν. 3-0
Μακροχώρι - Μελίκη 1-0
Παλαιοχώρι - Κουλούρα 2-1
Πλατύ - ΠΑΟΚ Αλεξ. 1-2
ΑΕΠ Βέροιας - Σταυρός 1-1
Ροδοχώρι - Νάουσα 2-1
Τριπόταμος - Αγ. Μαρίνα 0-7

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 9/12...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS