Μεγάλη νίκη για τον Αχιλλέα Νάουσας επί του ΦΑΣ!

Ο Αχιλλέας Νάουσας ήταν ο μεγάλος νικητής της Ναουσαίικης μάχης της 9ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ, καταφέρνοντας να κερδίσει με 1-0 τον ΦΑΣ Νάουσα, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε σε... δύο δόσεις.

Το ματς, που διεξήχθη αρχικά στις 2 Νοεμβρίου αλλά διακόπηκε στο 55ο λεπτό λόγω ομίχλης, συνεχίστηκε την Τετάρτη 20/11, υπό την παρουσία 150 περίπου φιλάθλων, με τους τυπικά γηπεδούχους να καταφέρνουν να κρατήσουν το γκολ που είχε πετύχει στο 48' ο Κελεσίδης και να παίρνουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στα 35 αυτά λεπτά που παίχτηκαν, η Νάουσα πίεσε τον αντίπαλό της και βρέθηκε 2 φορές σε πλεονεκτική θέση για γκολ, όμως ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα, Σάκκος αντέδρασε εκπληκτικά σε αλλεπάλληλα σουτ των Ντέλλα και Μαντού.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι πρόσεξαν περισσότερα τα νώτα τους, περιόρισαν τα ατού της Νάουσας και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να τους αιφνιδιάσουν τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις, με τους νεαρούς Σαξώνη και Τασιώνα να μην καταφέρνουν κάτι καλό.

Το τελικό σφύριγμα έδωσε το έναυσμα στους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία πολύ μεγάλη νίκη επί του συμπολίτη τους (φωτο).

Να σημειωθεί ότι στο 90' αποβλήθηκε ο Σοφιανίδης του ΦΑΣ για εξύβριση και ενώ βρισκόταν στον πάγκο.

Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία του Καραγκιζόπουλου και των βοηθών του, Μπέκα και Νησελίτη.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν: Σάκκος, Λαμπρίτσιος, Στογιάννος, Βακαλίδης, Κελεσίδης (85' Γιαμαλίδης Σ.), Μίσκος, Μπράτσης, Τουμαράς, Τασιώνας, Σαξώνης, Κωστόπουλος.

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Ζάχος, Πίτος, Σαρακατσιάνος, Περιφανόπουλος, Κερμανίδης, Πανάγος, Λούρης (84' Κωστογλίδης), Γατουρτζίδης, Ντέλλας, Σοφιανίδης (75' Γιαμαλίδης Α.), Μαντώς.

* Δύο αδέρφια έπαιξαν αντίπαλοι στο παιχνίδι (και οι δύο ως αλλαγή), ο Σταύρος Γιαμαλίδης του Αχιλλέα και ο Αντώνης Γιαμαλίδης του ΦΑΣ.