ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δύο στα δύο για την Κ16 των Τηλέμαχων Αλ.

Τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας απέναντι στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με σκορ 5-2 στο γήπεδο του Πλατάνου. 

Οι Τηλέμαχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 με γκολ στο 20’ με το Ρουστέμη και στο 25’ με τον Καραγκιοζόπουλο. Οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου κατάφεραν να μειώσουν το σκορ μετά από 5’ και να κάνουν το 2-1 με μακρινό σουτ του Αρβανιτίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή και έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη μπήκαν για μία ακόμη φορά δυνατά και με έξοχες συνεργασίες ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 4-1 με γκολ των Χατζόπουλου και Ζησόπουλου. Οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου μείωσαν σε 4-2 με σκόρερ τον Κουτσογιάννη για να φτάσουμε στο τελικό σκορ 5-2 ύστερα από έξοχη ατομική προσπάθεια του Κυνηγόπουλου και πάσα στο Ζησόπουλο, ο οποίος τελείωσε με επιτυχία τη φάση.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας κύριοι Ιασονίδης και Πούλιος, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους παίκτες της Κ16 για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα των Τηλεμάχων είναι η ομάδα του Κοπανού στο γήπεδο του Κοπανού.

Συνθέσεις ομάδων

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αρμένογλου, Γεωργιάδης, Κουτσός, Κουτσογιάννης, Παπαμιχαήλ, Αρβανιτίδης, Γιαντσίδης, Τασιούλας, Σουγιουτζής, Κασνακίδης, Τσαμπάλας.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Χρυσοπουλίδης, Γεωργακάκης (65’ Ντόντης), Τραϊανόπουλος (60’ Σιγκούνας), Χατζόπουλος, Παπαδημητρίου, Μαντζής, Νικολόπουλος (41’ Μουταφίδης), Καραγκιοζόπουλος (60’ Χλιαρόπουλος), Κυνηγόπουλος, Ζησόπουλος, Ρουστέμη.