Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α’ ΕΠΣΗ: Ισόπαλο το ντέρμπι, εκτός έδρας νίκες για ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Νάουσα

Α’ ΕΠΣΗ: Ισόπαλο το ντέρμπι, εκτός έδρας νίκες για ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Νάουσα

Ανακατατάξεις είχαμε στην κορυφή της βαθμολογίας, στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής.

Μόνος πρώτος έμεινε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μετά την «Πύρρειο νίκη» του στο Παλαιοχώρι με 1-0 επί του τοπικού Άρη, ενώ ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου υποχώρησε στην δεύτερη θέση μιας και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο ντέρμπι της ημέρας με την Αγία Μαρίνα, η οποία κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν και ισοφαρίστηκε με πέναλτι.

Στην τρίτη θέση έμεινε μόνη η Νάουσα που πέρασε άνετα από την Ραχιά συντρίβοντας με 6-0 την ΑΕΠ Βέροιας, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Πλατέος με τον Σταυρό.

Από εκεί και πέρα, σημαντική νίκη με 4-1 πέτυχε ο Αχιλλέας Νάουσας επί της Μελίκης (φωτο), όπως και η Χαρίεσσα με το ίδιο σκορ επί του Τριποτάμου.

Τέλος, τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Κοπανός που επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του Ολυμπιακού Νάουσας και το Μακροχώρι που κέρδισε στο γήπεδό του με 3-1 την Κουλούρα.

Α’ ΕΠΣΗ - 7η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χαρίεσσα – Τριπόταμος 4-1
Ροδοχώρι – Αγ. Μαρίνα 1-1
ΑΕΠ Βέροιας – Νάουσα 0-6
Πλατύ – Σταυρός 1-1
Παλαιοχώρι – ΠΑΟΚ Αλεξ. 0-1
Μακροχώρι – Κουλούρα 3-1
Αχιλλέας Ν. – Μελίκη 4-1
Ολυμπιακός Ν. – Κοπανός 0-3

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21/10…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS