Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έκτη στροφή στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ

Έκτη στροφή στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ

Με τα ματς της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο (12/10) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έχει φαινομενικά εύκολη αποστολή καθώς υποδέχεται την ΑΕΠ Βέροιας που βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς ακόμη βαθμό, ενώ ο συγκάτοικός του στην κορυφή της βαθμολογίας ΓΑΣ Ροδοχωρίου έχει πιο δύσκολη αποστολή μιας και πηγαίνει στον Σταυρό για να αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα.

Στα γήπεδά τους αγωνίζονται Νάουσα και Αγ. Μαρίνα, που θέλουν το τρίποντο κόντρα σε Τριπόταμο και Χαρίεσσα αντίστοιχα, ενώ το Πλατύ δοκιμάζεται στην έδρα της Κουλούρας.

Ενδιαφέρον ματς θα γίνει στον Κοπανό, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα Νάουσας, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με τις αμφίρροπες αναμετρήσεις Μελίκης – Παλαιοχωρίου και Ολυμπιακού Νάουσας – Μακροχωρίου.

Α’ ΕΠΣΗ - 6η αγωνιστική

Σάββατο 12 Οκτωβρίου (16:00)

Αγ. Μαρίνα – Χαρίεσσα
Νάουσα – Τριπόταμος
Σταυρός – Ροδοχώρι
ΠΑΟΚ Αλεξ. – ΑΕΠ Βέροιας
Κουλούρα – Πλατύ
Μελίκη – Παλαιοχώρι
Ολυμπιακός Ν. – Μακροχώρι
Κοπανός – Αχιλλέας Ν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS