Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α’ ΕΠΣΗ: Τριάδα στην κορυφή

Α’ ΕΠΣΗ: Τριάδα στην κορυφή

Τρεις ομάδες έμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά τα αποτελέσματα της σημερινής 3ης αγωνιστικής.

Η Νάουσα, παρότι τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, έκανε την ανατροπή στην επανάληψη και κέρδισε με 5-2 τη Μελίκη, παραμένοντας στην πρώτη θέση, όπου έχει συγκάτοικους τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που πέρασε με το ευρύ 4-1 από την Χαρίεσσα και το Ροδοχώρι που επικράτησε εύκολα στην έδρα του με 4-0 του Αχιλλέα Νάουσας.

Ισόπαλο χωρίς αναδείχθηκε το Πλατύ στην έδρα του Παλαιοχωρίου, ενώ σημαντικά διπλά με το ίδιο σκορ (2-1) πέτυχαν Κοπανός και Μακροχώρι, κόντρα σε Τριπόταμο και ΑΕΠ Βέροιας αντίστοιχα.

Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για την Αγία Μαρίνα που συνέτριψε με 5-0 το νεοφώτιστο Ολυμπιακό Νάουσας, ενώ την δεύτερη νίκη του πανηγύρισε ο Σταυρός που επιβλήθηκε με 2-1 της Κουλούρας (φωτο).

Α’ ΕΠΣΗ – 3η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χαρίεσσα – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-4
Σταυρός – Κουλούρα 2-1
Νάουσα – Μελίκη 5-2
Αγ. Μαρίνα – Ολυμπιακός Ν. 5-0
Τριπόταμος – Κοπανός 1-2
Ροδοχώρι – Αχιλλέας Ν. 4-0
ΑΕΠ Βέροιας – Μακροχώρι 1-2
Παλαιοχώρι – Πλατύ 0-0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23/9…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS