ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πιο έμπειρος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέρασε με 3-1 από το Λιανοβέργι (φωτο – βίντεο)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη απόψε στο γήπεδο του Λιανοβεργίου μεταξύ της τοπικής Δόξας και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για το θεσμό του κυπέλλου Ημαθίας.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 1-3 με την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να είναι αυτή που θα μπει στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Τα γκολ για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέτυχαν οι Γκόγκιτς (2) 37’,88 και Πετράι 43’, ενώ για την ομάδα της Δόξας ο Λουκάς στο 55’. 

Συμπερασματικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αν και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Λιανοβεργίου που φέτος φιλοδοξούν να εμφανιστούν καλύτεροι από την περσινή χρονιά έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, κυρίως μετά τη μείωση του σκορ στο 55’, αλλά τελικά η εμπειρία των παικτών του δικεφάλου ήταν αυτή που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να φύγουν με την πρόκριση περνώντας μέσα από μια δύσκολη έδρα.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο κος Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους κ.κ Τσαχουρίδη, Αγγελόπουλο.

Δόξα Λιανοβεργίου: Γερόπουλος Ι., Μηνούδης, Πλέσκας, Παντόπουλος, Ταμπουράς, Λουκάς (62’ Γιοβανόπουλος), Τσάκαλος (54’ Κουτίκας) , Ζαχόπουλος, Κίτσας (76’ Κωνστάντος ) , Γερόπουλος Γ. (50’ Γκούγκουρας), Γιάνγκου.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Μαρτσέλος, Κούκλας Α., Κίτσας Ν., Κίτσας Χ., Λαδάς, Ζωγράφος, Χαρισούδης, Πέτκος, Πετράι, Κίτσας Γ., Βεζυργιαννόπουλος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ…