ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική «τεσσάρα» του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος επί του Αιγινιακού (φωτο – βίντεο)

Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη πέρασε με επιτυχία το  φιλικό crash test που έδωσε την Τρίτη 27 Αυγούστου με την ομάδα του Αιγινιακού επικρατώντας   με 4-0 δείχνοντας κατά διαστήματα τις φετινές της αρετές.

Στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής των γηπεδούχων είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα ετοιμάζοντας την ομάδα του για την πρώτη επίσημη νοκ-άουτ αναμέτρηση του κυπέλλου Ημαθίας που θα δώσει στο γήπεδο της το προσεχές Σάββατο, με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου.

Τα γκολ για την ομάδα του Πλατέος πέτυχαν οι Κίρτσογλου , Μοσχόπουλος, Καραντουλαμάς (2). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αιγινιακού θα αγωνιστεί στο προσεχές πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Πιερίας.

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος: Ευαγγελινός, Ιορδανόπουλος, Φετεινίδης, Τσαντεκίδης, Μηνούδης, Βαχανελίδης, Πέτκος, Ρετζέπης, Κίρτσογλου, Καραντουλαμάς, Ελευθεριάδης.
Αγωνίστηκαν και οι Αντωνίου, Πρέτσι, Καραούσογλου, Μοσχόπουλος, Κίτσας,.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Πλατέος η νοκ-άουτ αναμέτρηση εντός έδρας με τον Αστέρα Τριποτάμου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 17.00.

Πατήστε εδώ για να δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα…