ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας

Την απόκτηση δύο νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας.

Αναλυτικά:

"Στην απόκτηση ακόμα δύο πολλά υποσχόμενων νεαρών παικτών προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Συγκεκριμένα οι Αγιαμαρινιώτες προχώρησαν στην απόκτηση των 19χρονου Χρήστου Κερμανίδη (10/01/2000) πορτιέρο και του επίσης 19χρονου Θωμά Φωτόπουλου 18/01/2000.

Ο Χρήστος Κερμανίδης είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως Τερματοφύλακας και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Η για δυο σεζόν ως βασικός με την φανέλα της προηγούμενης ομάδας του που είναι ο Αχιλλεύς Νέας Στράντζας Νάουσας . 

Ο Θωμάς Φωτόπουλος είναι 19 ετών Ο νεαρός ποδοσφαιριστής διαθέτει δημιουργικά στοιχεία στο παιχνίδι του και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στο ανασταλτικό αλλά και στο επιθετικό κομμάτι. Ο Θωμάς αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροιας Κ17 και Κ19 με μεγάλη επιτυχία και πέρυσι δόθηκε στο β εξάμηνο δανεικός στον Φ.Α.Σ Νάουσας.

Ο πρόεδρος κ Ανδρεας Καλαιτζίδης και το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας καλωσορίζει στην ομάδα τους δύο νέους ποδοσφαιριστές με ταλέντο και όρεξη για διάκριση στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ.Η. και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες..."