ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρεις ανανεώσεις και μια επιστροφή στην Αγ. Μαρίνα

Συνεχίζει χωρίς σταματημό τον προγραμματισμό της νέας σεζόν η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, ανακοινώνοντας την ανανέωσε με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, τους Μανώλη και Αντώνη Κούβαρο (φωτο) και τον Σταύρο Κελεσίδη. Επίσης, έγινε γνωστή από τον Μέγα Αλέξανδρο και η επιστροφή στην ομάδα του Μπάμπη Τηλκερίδη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Σε δυο σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ Καλαιτζίδης Ανδρέας μετά από εισήγηση και θετική γνώμη του προπονητή Γιάννη Καψαλιάρη και του Βοηθου του Μπαμπη Σπυριδωνίδη. Έτσι, τα αδέλφια Μανώλης και Αντώνης Κούβαρος θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου και για την ερχόμενη.
Η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου εύχεται στους δυο ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες και πάνω απ' όλα μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς".

"Το Δ.Σ και ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επιστροφή του Μπάμπη Τηλκερίδη μετά από τον δανεισμό για τον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος, στην ομάδα της Α.Ε Χαρίεσσας. 
Ένας ταλαντούχος ακραίος μεσοεπιθετικός παίκτης ο οποίος θα δώσει λύσεις στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!"

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του Σταύρου Κελεσίδη ο οποίος από τον Ιανουαρίου του 2016 μέχρι και σήμερα ανήκει στην ομάδα μας. Ο εμπειρος Μεσοεπιθετικός Σταυρος Κελεσιδης δεν μπόρεσε να βοηθήσει πέρσι την ομαδας του Μέγα Αλεξάνδρου Αγιας Μαρινας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων! Φέτος είναι πανέτοιμος με την εμπειρία του καθως έχει αγωνιστή σε ομαδες Γ εθνικής να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον στόχο της!  Ο προεδρος κ Ανδρέας Καλαϊτζίδης και Δ.Σ του εύχεται υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια!"