ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ και πλέι άουτ

Ολοκληρώθηκε, με την διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής, η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων με 79 βαθμούς, κερδίζοντας εύκολα με 4-0 την ουραγό Αγ. Βαρβάρα, ενώ δεύτερος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (75 β.) μετά το δύσκολο διπλό που πήρε στο Παλαιοχώρι με 1-0.

Στην τρίτη θέση "σκαρφάλωσε" το Ροδοχώρι που κέρδισε με 3-0 το Πλατύ, αφήνοντας 4η τη Νάουσα που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Αγ. Μαρίνα.

Έτσι, τα ζευγάρια των πλέι οφ θα είναι: Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων - Νάουσα και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Ροδοχώρι.

Όσον αφορά τα πλέι άουτ, η Επισκοπή πέρασε εντυπωσιακά από τη Νάουσα κερδίζοντας με 6-2 τον τοπικό Αχιλλέα και κατέλαβε την 11η θέση, ενώ μία θέση πιο κάτω βρίσκεται το Παλαιοχώρι που ηττήθηκε όπως προαναφέραμε από τον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιπες δύο ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι άουτ είναι η Μελίκη και η Μαρίνα, που ήταν γνωστές από την προηγούμενη αγωνιστική.

Τα ζευγάρια των πλέι άουτ είναι: Επισκοπή - Μαρίνα και Παλαιοχώρι - Μελίκη.

Στα υπόλοιπα -βαθμολογικά αδιάφορα- παιχνίδια της ημέρας, ο Κοπανός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Χαρίεσσα, το Μακροχώρι επικράτησε με σκορ 2-1 της Μελίκης, ενώ η Μαρίνα κέρδισε εντός έδρας με 3-0 το υποβιβασμένο Κλειδί.
 

Α' ΕΠΣΗ - 30η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ροδοχώρι - Πλατύ: 3-0
Αγ. Μαρίνα - Νάουσα: 0-0
Μαρίνα - Κλειδί: 3-0
Μακροχώρι - Μελίκη: 2-1
Τρίκαλα - Αγ. Βαρβάρα: 4-0
Κοπανός - Χαρίεσσα: 2-2
Αχιλλέας Ν. - Επισκοπή: 2-6
Παλαιοχώρι - ΠΑΟΚ Αλεξ.: 0-1

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22/4...