Ξαναπάτησε κορυφή η Κ16 του Νησελίου

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας βρέθηκε ξανά η Κ16 του Αλιάκμονα Νησελίου μετά τη νίκη της με 3-0 επί της ομάδας του Αστέρα Αλεξάνδρειας του Τάσου Χουρσουζίδη.

 Παίζοντας για ακόμα ένα παιχνίδι ψυχωμένα και με καθαρό μυαλό οι παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη κατάφεραν στο ντέρμπι κορυφής με την πολύ καλή ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας να βγουν νικητές έχοντας κατά διαστήματα την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας έτσι αρκετές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

 Η ομάδα του Αλιάκμονα προηγήθηκε με ασίστ του Δαραή στον Ζησόπουλο ύστερα από καταπληκτική ατομική ενέργεια του πρώτου. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Αλιάκμονα διπλασίασε το σκορ κάνοντας το 2-0 με ατομική ενέργεια του Δαραή. Το σκορ έκλεισε ύστερα από κόρνερ και ασίστ πάλι του Δαραή στον Πιπιλιαρίδη, ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή από κοντά έκανε το 3-0.

ΑΛΙΑΚΜΩΝ: Πιπιλιάρης, Καραγκιοζόπουλος, Ματράκας, Δεληβός Κ., Κυνηγόπουλος, Ζησόπουλος, Δεληβός Φ., Δαραής, Πιπιλιαρίδης, Λαναράς,Μαντζής 

* Ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με την ομάδα της Βέροιας, στο οποίο η ομάδα του Αλιάκμονα θα επιδιώξει για ακόμα ένα παιχνίδι τη νίκη, που θα της δώσει διαφορά από το δεύτερο της βαθμολογίας.