ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συντετριμμένος ο Βασίλης Ντάμτσιος περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε μαζί με τον γιατρό και τον βοηθό διαιτητή

Ο άνθρωπος που μαζί με τον γιατρό του αγώνα Φίλιππο Βάντση και τον βοηθό διαιτητή Γ. Ρηγόπουλο, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες όταν γύρισε η γλώσσα του νεαρού ποδοσφαιριστή να τον επαναφέρουν, ήταν και ο αδελφός του προπονητή της Μελίκης Γιώργου Ντάμτσιου, Βασίλης, ο οποίος εργάζεται στο ΕΚΑΒ και λόγω επαγγέλματος γνωρίζει από πρώτες βοήθειες.

Σε ανάρτησή του στο fb, περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε μαζί με τους προαναφερόμενους στο γήπεδο, όταν ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για να δει τι συμβαίνει στον νεαρό ποδοσφαιριστή, που έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος και εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του Χρήστου Πετριδη.

Αναφέρει λοιπόν τα εξής:

«Είμαι συντετριμμένος για τον άδικο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή της Χαριεσσας Χρήστου Πετρίδη.

Ήμουν παρών στο γήπεδο και σαν άνθρωπος και σαν διασώστης έκανα ότι ήταν ανθρώπινα δυνατόν για να τον επαναφέρω στη ζωή, μαζί με τον γιατρό του αγώνα και την πολύτιμη βοήθεια του επόπτη Ρηγοπούλου.

 Τουλάχιστον 5 φορές τον επαναφέραμε, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε. Καλό παράδεισο συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλη την ομάδα της Χαρίεσσας. Κρίμα...»