Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στην κορυφή της βαθμολογίας η Κ16 του Αλιάκμονα Νησελίου

Στην κορυφή της βαθμολογίας η Κ16 του Αλιάκμονα Νησελίου

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε η ομάδα της Κ16 του Αλιάκμονα Νησελίου ύστερα από την αγωνιστική του Σαββάτου 09-02-2019 έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί με 5-0 απέναντι στην μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική συγκάτοικο στην πρώτη θέση ομάδα της Αγίας Βαρβάρας και συνεχίζει την πορεία της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή της στα play off.

Οι σκόρερ της ομάδας ήταν στο 1’ Μπίζος, στο 10’ Λαναράς, στο 15’ Δαραής, στο 25’ Πιπιλιαρίδης και στο 35’ Δεληβός Φ..

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Χειμώνας, Μοτσιόπουλος (19′ Τότσκας), Λίβας Ε., Καραγαβριηλίδης, Βελιάδης, Πασβάνης, Χασιώτης, Παπαγιάννης (38′ Βασιλείου), Χατζηκυριακίδης (60′ Λίβας Α.), Γκόντριας, Παυλίδης

Αλιάκμων Νησελίου : Πιπιλιάρης, Δελήβος Κ. (55′ Ζαφείρης), Ματράκας, Δαραής, Μάντζης, Λαναράς, Παπαδημητρίου, Κουκουσίτσας (60′ Πασχάλης), Μπίζος, Πιπιλιαρίδης (55′ Καραγκιοζόπουλος), Δεληβός Φ. (55’ Κυνηγόπουλος)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS