ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αφιέρωμα του kerkidasport.gr στον πρωταθλητή χειμώνα ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα του Ροδοχωρίου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι «κιτρινομπλέ», με οργανωμένη και δυνατή διοίκηση αλλά και ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ, απολαμβάνουν την μοναξιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέλοντας να κάνουν φέτος την υπέρβαση!

Το kerkidasport.gr ετοίμασε ένα μίνι αφιέρωμα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, μιλώντας με ορισμένους από τους πρωταγωνιστές της μέχρι στιγμής επιτυχημένης πορείας της ομάδας.

Ας δούμε τι είπαν στον Παναγιώτη Παντσερίδη:

Αναστάσιος Μωυσίδης (πρόεδρος)

Στην δήλωσή του ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε:

"Για πολλούς μπορεί να φαίνεται περίεργο που η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση, για εμάς όμως όχι, γιατί από την αρχή θέσαμε σαν στόχο την άνοδο. Κρατήσαμε τον ίδιο κορμό και κάναμε προσθήκες γι' αυτό το σκοπό. Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής πετυχαίνει αυτό. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι".

Δημήτρης Κοτζάμπασης (προπονητής)

Ο τεχνικός του ΓΑΣ έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Αυτή η επιτυχία ανήκει στην δουλειά που γίνεται τα τελευταία 4 χρόνια. Νιώθω περήφανος που είμαι προπονητής του ΓΑΣ, νιώθω περήφανος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δίνουν το 100% και στην προπόνηση και στους αγώνες. Ευχαριστώ την διοίκηση που δείχνει την στήριξη στο πρόσωπό μου, αυτόν τον ένα χρόνο που είμαι στην ομάδα. Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα ουσιαστικά δεν λέει κάτι, είναι όμως ένα πρώτο βήμα για την προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι μια δήλωση του συλλόγου ότι θα παλέψει για το πρωτάθλημα και για τους αγώνες των play off, αν διεξαχθούν φυσικά".

Χρήστος Μπρέγκου (ποδοσφαιριστής)

Ο αρχηγός των "κιτρινομπλέ" δήλωσε:

"Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα μας. Γίνεται μια πολύ οργανωμένη προσπάθεια και από το team αλλά και από εμάς τους ποδοσφαιριστές και έτσι η ομάδα είναι στην πρώτη θέση. Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό".

Γιώργος Μουρουζίδης (ποδοσφαιριστής)

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ροδοχωρίου είπε τα εξής:

"Η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά το πέρας του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, λόγω σκληρής ομαδικής δουλειάς και πίστης στο πλάνο του προπονητή μας. Περάσαμε ένα διάστημα κρίσης και εσωστρέφειας, ωστόσο βγήκαμε πιο δυνατοί και πιο διψασμένοι από αυτό.

Το ότι είμαι πρώτος σκόρερ της ομάδας από μόνο του δεν λέει κάτι. Είναι ομαδική προσπάθεια που καταλήγει σε εμένα για να σκοράρω. Γι' αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς μόνος μου δεν θα μπορούσα να κάνω πολλά. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν".

Παναγιώτης Θεοδοσιάδης (γεν. αρχηγός)

Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον κόουτς της ομάδας μας, προχωράμε μαζί με τη διοίκηση, με πλήρη αφοσίωση και δουλειά να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Άλλωστε η φιλοσοφία της ομάδας είναι ίδια εδώ και 4-5 χρόνια και έχουμε χτίσει ένα κορμό που θα τον ζήλευε ο καθένας".

* Μεγάλος χορηγός της ομάδας του Ροδοχωρίου είναι το Jordani Espresso & Pizza Bar