ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αποκλείστηκε η Καψόχωρα από το Κύπελλο Ερασιτεχνών

Τον αποκλεισμό της από την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας γνώρισε η ΑΕ Καψόχωρας, η οποία ηττήθηκε με 3-0 στη Φλώρινα από την Θύελλα Φιλώτα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο 21’ πέτυχαν το 1-0 όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Πεκάκη, ο Μαρκόπουλος με σουτ από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρασαββίδη.

Στο 25’ η σέντρα του Χ. Σιδηρόπουλου από δεξιά, ανάγκασε τον Καρασαββίδη να διώξει με γροθιές και στην επαναφορά, ο Ηλιάδης με συρτό δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Φιλώτα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη και στο 65’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Σιδηρόπουλου, ο Ζηνόβιος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0.

Στο 69’ οι Ημαθιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη, για αντικανονικό μαρκάρισμα του Διτσόλα.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ: Κοντογουλίδης, Γιορετζίδης, Πεκάκης, Σιδηρόπουλος Γ., Μπαμπάρης, Μαργιορίδης, Ηλιάδης (66’ Ιωαννίδης), Ανδρεάδης, Σιδηρόπουλος Χ. (71’Ντε Σόουζα), Ζηνόβιος (80’ Αβραμίδης), Μαρκόπουλος.

ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ: Καρασαββίδης, Μόσχος, Διτσόλας, Μαγγανάρης, Παπαδόπουλος, Μουσκεφτάρας (46’ Τόζογλου), Κωτούλας, Βλάχος (62’ Πιπιλιάρης), Κωστόπουλος (71’ Νικολόπουλος), Χαλβατζής, Γρηγοριάδης.