ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Ροδοχώρι!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Ροδοχώρι από τον τοπικό ΓΑΣ, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (5/12).

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι!

Το σκορ άνοιξαν οι Αλεξανδρινοί μόλις στο 7ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αργυρόπουλου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος ο σκόρερ, όμως οι Ροδοχωρίτες αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με τον Πατατούκα!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, καθώς προηγήθηκαν 2-1 με τέρμα που πέτυχε ο Μουρουζίδης!

Στην επανάληψη οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν δυνατά και στο 64' έφεραν το ματς στα ίσια με δεύτερο τέρμα του Αργυρόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια το ματς έγινε.... ροντέο, με τους Ροδοχωρίτες να βγαίνουν μπροστά στα τελευταία λεπτά για να διεκδικήσουν τη νίκη και να το πληρώνουν ακριβά, αφού ο "δικέφαλος" χτύπησε στην κόντρα και με γκολ του Λευτέρη Κίτσα στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε το πολύτιμο τρίποντο, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας!

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Παπαδόπουλος Ν., Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Λίπε, Μπρέγκου, Ουέλινγκτον, Πατατούκας (60' Φραγγής), Βούλγαρης (71' Τενεκετζή), Μουρουζίδης.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.: Θεοδώρου, Λαδάς, Κούκλας Αρ., Κούμπουρας, Μπουκλάς, Αραμπατζής (70' Πιπιλιάρης), Πέτκος, Κίτσας Ν., Κούκλας Β. (90' Κούκλας Π.), Κίτσας Λ., Αργυρόπουλος.