ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θα παρακολουθήσει το ΒΕΡΟΙΑ–Ξάνθη η Ακαδημία Βέροιας

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη, 26-3-2014 οι αθλητές των τμημάτων bambino, pro- junior, junior, προ- παιδικό και παιδικό θα παρακολουθήσουν την ομάδα της πόλης μας, ΠΑΕ Βέροια που αγωνίζεται με την ομάδα της Ξάνθης στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας ώρα 15.00’. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στις στάσεις της πόλης στις 14.30’.

Η επιστροφή των αθλητών με το λεωφορείο θα γίνει στις 17.00’ μ.μ. Οι αθλητές που κατοικούν σε χωριά θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας στις 14.30’ μ.μ. Οι γονείς- κηδεμόνες που θα φέρουν τα παιδιά στα γραφεία του Συλλόγου παρακαλούνται να βρίσκονται στο ίδιο σημείο για να τα παραλάβουν στις 17.00’ μ.μ. Οι αθλητές που θα βρεθούν στον αγώνα της Τετάρτης σε περίπτωση βροχής θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη σκεπαστή κερκίδα.

Όσοι νεαροί αθλητές (τμημάτων bambino έως και pro- junior) έλειπαν από τους αγώνες το προηγούμενο Σάββατο, θα πάρουν στολή αγώνος μετά τον αγώνα Βέροιας – Ξάνθης από τα Γραφεία του Συλλόγου.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα λάβει μέρος στο «3ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού», που ξεκινά 28 Απρίλη και θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Βέροιας. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την ομάδα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα Γραφεία του Συλλόγου. Ενημερώνουμε τους πιθανούς συμμετέχοντες πως οι προπονήσεις θα γίνονται σε διαφορετικούς κάθε φορά χώρους και θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο τελευταία στιγμή, ώστε να αποφεύγονται διαρροές και παρακολουθήσεις από αντιπάλους!!!!!

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Νηρέα, επικρατώντας με το δυναμικό 1-8.

Οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας βρέθηκαν σε καλή μέρα και διάθεση και αντιμετώπισαν στο γήπεδο της Μέσης το αντίστοιχο τμήμα του Νηρέα. Από τα πρώτα λεπτά οι παίδες της Ακαδημίας επέβαλαν το ρυθμό τους , είχαν σωστή ανάπτυξη, δημιούργησαν όμορφες φάσεις στην αντίπαλη εστία και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους παίκτες του Νηρέα.

Επόμενο παιχνίδι:  Η Ακαδημία Βέροιας θα πάρει μέρος στο Τουρνουά Νέων και αρχίζει τα παιχνίδια την Πέμπτη 27/3 με πρώτο αντίπαλο την ομάδα της Πατρίδας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.15’ μ.μ. στην έδρα της Πατρίδας. Περισσότερες πληροφορίες από τον Κο Πέιο Φίλιππο και Κο Σίμπο Σάκη.

Τμήματα υποδομής

Όμορφα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Νηρέα. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές για μια ακόμη φορά κέρδισαν τις εντυπώσεις με τη διάθεση για παιχνίδι.

Επόμενο παιχνίδι: Το Σάββατο 29/3/2014 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο Κουλούρας με τον «ΠΑΟΚ» Κουλούρας και την Πατρίδα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου: στις 9.30’ π.μ.

Στην Κουλούρα: 10.00’ π.μ.

Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.

Επιστροφή 13.30’ μ.μ.

Στολές αγώνος και φόρμες.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή του τμήματος pro- junior, Τσουλτσίδη Νίκο για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό της μαθηματικής εταιρείας.