ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Αγία Βαρβάρα υπερπρωταθλήτρια της Α2 κατηγορίας

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας αναδείχθηκε υπερπρωταθλητής της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Στον αγώνα που έδωσε με την Ειρηνούπολη, πρωταθλήτρια του α΄ ομίλου, νίκησε με σκορ 4-2.

Στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου έγινε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα να είναι καλύτερη και μάλιστα ανέτρεψε το 1-0 που έκανε στο 18΄ ο Παπαδόπουλος για την Ειρηνούπολη. Ο Αγροτικός Αστέρας με επίθεση διαρκείας ισοφάρισε στο 27΄ με τον Τσανασίδη για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ σε 3-1 ο Χάμπαλης στο 40΄ και ο Κατσαμπελίδης στο 45΄.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Ειρηνούπολη, αν και στο 54΄ ο Χάμπαλης έκανε το 4-1 δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του. Η πίεση της Ειρηνούπολης συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να μειώσει σε 4-2 με τον Σαμψωνίδη στο 74΄, ενώ έχασε ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Σαμψωνίδη στο 84΄.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Γαβρά που είχε βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Χρυσάνη.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ (Τυριακίδης): Σεϊτανίδης, Σπαθόπουλος (78΄ Παντζαρτζίδης Β.), Παπαϊωάννου (60΄ Μερόκος), ΚΟΡΥΤΣΑΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Παντζαρτζίδης Ν., Καραμεταξάς, Καρυπίδης (46΄ Φωτίου), Σαμψωνίδης, ΜΠΑΚΑΝΟΣ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΑΣ.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ (Αβετίδης): Μήτσας, Ρηγόπουλος, Χολέβας (92΄ Ζέρβας), ΣΑΜΨΩΝΙΔΗΣ, Αβετίδης, Λύκα (61΄ Φεζουλάς), Τσανασίδης, ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (78΄ Σουλιώτης), ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΙΔΗΣ, ΧΑΜΠΑΛΗΣ, Κουβατσίδης.