Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δείπνησε η ανδρική ομάδα του Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας

Δείπνησε η ανδρική ομάδα του Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας

Την Παρασκευή   7/2/2014 η Διοίκηση  του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας στο γνωστό μεζεδοπωλείο της Βέροιας "Η ΣΤΑΣΗ", εκπληρώνοντας της υπόσχεση της μετά τη νίκη επί  του  ΠΑΟ Κουλούρας και εκφράζοντας την ικανοποίηση της, για την καλή πορεία της.

Παρόντες τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ, ο προπονητής Σάββας Αβετίδης και οι προπονητές της γυναικείας και παιδικής ομάδας Λάζαρος Παπαδόπουλος και Θανάσης Παπαστέργιος. Η βραδιά κύλισε με πολύ κέφι και όρεξη, ενώ δεν έλειψε και η συζήτηση για τον σχεδιασμό της καινούργιας χρονιάς.

Το συμπέρασμα ήταν ότι τα τμήματα του συλλόγου βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και στο εξής το βάρος θα πρέπει να δοθεί στο προπονητικό γήπεδο της Άμμου, για την αποσυμφόρηση του βεβαρημένου γηπέδου της Αγίας Βαρβάρας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS