ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 04/01/18

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ  

(ΜΕΤΑΓΛ. Ελληνικά )

Κάθε μέρα 17.00

Σκηνοθεσία:    ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΛΝΤΑΝΑ

Σενάριο:          ΜΟΥΝΡΟ ΛΙΦ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΟΝΑΚΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

TRIVIA

Επίσημο site: https://www.foxmovies.com/movies/ferdinand-the-bull

Trailer: 

THE BACHELOR 2

Κάθε μέρα 19.15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Μία από τις εμπορικότερες Ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει στις 25 Δεκεμβρίου. Η πρώτη ταινία “The Bachelor” εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας. Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Extra:  Η πρώτη ταινία “The Bachelor” εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας.

Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους:  ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται.  Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς πρωταγωνιστούν στον γάμο (αν γίνει) της χρονιάς!

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης,  Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου,  Τόνι Σφήνος, Δημήτρης Τζουμάκης,  Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς.

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα & Κώστας Βαζάκος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Trailer:

INSIDIOUS - ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΙΔΙ

Κάθε μέρα : 19.15 και 21.30

Σκηνοθεσία: Adam Robitel

Σενάριο:  ΛΙ ΑΝΚΡΙΤΣ& ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΑΤΖ

Ηθοποιοί:  Lin Shaye, Angus Sampson, Whannell, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Ava Kolker and Marcus Henderson

Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την τριλογία τρόμου Παγιδευμένη Ψυχή επιστρέφουν με το Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί. Στη νέα ταινία επιστρέφει η βετεράνος Δρ. Elise Rainier (Lin Shaye), η ευφυής παραψυχολόγος που πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το πιο τρομαχτικό και προσωπικό της κυνήγι φαντασμάτων, μέσα στο δικό της σπίτι.

trailer:

ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ALL THE MONEY IN THE WORLD

(Ρίντλεϊ Σκοτ)

Κάθε μέρα  21.30

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Ηθοποιοί: Μισέλ Ουίλιαμς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μαρκ Ουόλμπεργκ, Τσάρλι Πλάμερ, Τίμοθι ΧάτονΜισέλ Ουίλιαμς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μαρκ Ουόλμπεργκ, Τσάρλι Πλάμερ, Τίμοθι Χάτον

H ταινία που θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως αυτή που ο Κρίστοφερ Πλάμερ αντικατέστησε τον Κέβιν Σπέισι.

Τρεις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Μία αριστερών πεποιθήσεων παραστρατιωτική ομάδα στην Ιταλία, καταστρώνει ένα τεράστιο σχέδιο απαγωγής, στα ‘70s. Πρόκειται για την ιστορία της συστηματικής άρνησης ενός από τους πλουσιότερους άνδρες της υφηλίου, Ζαν Πολ Γκετί, να πληρώσει λύτρα στους απαγωγείς του νεαρού εγγονού του.

Ο 16χρονος είναι ο Πολ Γκέτι, εγγονός του αμερικανού επιχειρηματία Τζ. Πολ Γκέτι. Οι άντρες, μέλη της Ντραγκέτα, της μαφίας της Καλαβρίας. Αν ο μεγιστάνας των πετρελαίων παππούς δεν πληρώσει τα λίτρα (17 εκατομμύρια δολάρια), οι μαφιόζοι θα τον επιστρέφουν στην μητέρα του, ένα κομμάτι τη φορά. Μόνο που ο διαβόητα τσιγκούνης δισεκατομμυριούχος αρνείται να πληρώσει. «Εχω 14 εγγόνια. Αν πληρώσω τώρα, σε λίγο θα έχω 14 αιχμάλωτα εγγόνια».

Απρόσμενα όμως, προέκυψε μία ακόμα επικαιρότητα που στοίχειωσε την παραγωγή. Με τον Κέβιν Σπέισι να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και να μπαίνει στην μαύρη λίστα του Χόλιγουντ, το «Ολα τα Λεφτά του Κόσμου» απειλείται να μη βγει στις αίθουσες κι ο Σκοτ παίρνει την παράτολμη απόφαση να ξαναγυρίσει όλες τις σκηνές του πρωταγωνιστή του, αντικαθιστώντας τον με τον Κρίστοφερ Πλάμερ.

Είναι αδύνατον να παρακολουθήσει κανείς την ταινία, γνωρίζοντας το παρασκήνιό της, και να μην σταθεί με δέος στο πώς επιτεύχθηκε αυτός ο άθλος. Με έναν ηθοποιό (πολύ πιο κοντά στην ηλικία και του πραγματικού ήρωα), ο οποίος γλίστρησε γοργά, αριστοτεχνικά κι αβίαστα στο ρόλο και μ' έναν σκηνοθέτη που κατάφερε να παραδώσει τελικό αποτέλεσμα με έξτρα γύρισμα 9 μόνο ημερών.

Και η ίδια η ταινία; Θα ήταν ποτέ το «Ολα τα Λεφτά του Κόσμου» υποψήφιο για 3 Χρυσές Σφαίρες, αν δεν είχε αποκτήσει όλη αυτή την αθέμιτη δημοσιότητα; Κανείς δεν ξέρει. Ναι, οι ερμηνείες είναι αξιοπρόσεχτες.

Κι όσο για τον ίδιο τον Σκοτ: αποδεικνύεται για άλλη μία φορά μάστερ στιγμών σασπένς, έτσι όπως χτίζει την ατμόσφαιρα κάποιων σεκάνς με πυκνότητα, νεύρο και R-rated βία, αλλά στην ουσία αυτό που παραδίδει είναι αρκετά κλασικό, αναγνωρίσιμο, αναμενόμενο.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria