Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 10/08/17

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 10/08/17

ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Contratiempo / THE INVISIBLE GUEST

(ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ)    

Μετά το «Σώμα», ο Οριόλ Πάουλο επιστρέφει με μια εξίσου εξωφρενική, μα ακόμη πιο απολαυστική ιστορία μυστηρίου.

Ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο Adrián Doria, ξυπνάει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κλειδωμένο από μέσα, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του στο πλάι του.

Ώρα προβολής: 21.15

Δηλώνοντας αθώος για τον φόνο, προσλαμβάνει μια αναγνωρισμένη δικηγόρο, με την οποία προετοιμάζουν την υπεράσπιση του. Τα πράγματα όμως θα ανατραπούν, με την εμφάνιση ενός απρόσμενου μάρτυρα για την εισαγγελία θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τη στρατηγική της υπεράσπισης, σε μια φρενήρη μάχη με τον χρόνο.

Μια ανατρεπτική ταινία που κατατάσσεται σε αυτές που προσπαθούν να σου κάψουν το μυαλό. Ποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα (;) εκτός απ’ τον Oriol Paulo. Ο κύριος «El cuerpo»  έτσι για να καταλάβουμε όλοι για το τι ακριβώς θέλω να πω, μας χαρίζει για άλλη μια φορά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, αφήνοντας μας ικανοποιημένους.

Η ταινία έχει πολλές σκηνές που κυριολεκτικά σε κάνουν να γραπωθείς από την καρέκλα, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και όλα να έρχονται με πολύ έξυπνο τρόπο, με αποκορύφωμα φυσικά το δυνατό φινάλε, που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Πρωταγωνιστούν: Μάριο Κάσας, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγενερ, Χοσέ Κορονάδο, Φρανθέσκ Ορέγια

Σκηνοθεσία: Οριόλ Πάουλο

Σενάριο: Οριόλ Πάουλο

Ένα ταξίδι δυο παράνομων εραστών θα καταλήξει να γίνει ο εφιάλτης τους, μετά από ένα ατύχημα που είχαν. Και εδώ ξεκινούν όλα. Ταραχή και πανικός είναι οι πρώτοι συμβουλάτορες του Adrián και της Laura , με αποτέλεσμα να αρχίσει ένας κύκλος λάθος επιλογών που θα κοστίσει σε όλους. Κατά κύριο λόγο αφηγηματική ταινία που απλώνετε με flashback, μπερδεύοντας την αλήθεια με το ψέμα. Εικασίες δίνουν και παίρνουν, φτιάχνοντας σενάρια για το τι ακριβώς έχει γίνει, με αποτέλεσμα να μας βάζουν ενεργά στο παιχνίδι της ανακάλυψης. Η δικαιοσύνη θα πάρει τον νόμο στα χέρια της, για άλλη μια φορά.

Ο Ισπανός σκηνοθέτης Oriol Paulo, έκανε πάλι το θαύμα του. Μετά από τα εξαιρετικά «El cuerpo»  και «Julia’s Eyes» και την πεντάχρονη απουσία του, επέστρεψε παραδίδοντας ακόμα μια ταινία που σίγουρα θα κερδίσει πολύ κόσμο. Υπογράφοντας και το σενάριο η ποιότητα ανεβαίνει επίπεδα. Πλάνα γεμάτα μυστήριο και ατμόσφαιρα που ταξιδεύει κατευθείαν στον τόπο του εγκλήματος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ:

Γιατί είναι Ισπανικής παραγωγής. Όλοι το ξέρουμε αυτό, οι Ισπανοί έχουν ψυχολογικά. Κάνουν εξαιρετικές ταινίες. Γιατί έχεις δει το «Το σώμα» και ψάχνεις απεγνωσμένα κάτι παρόμοιο για να αξίζει η ώρα που θα κάτσεις στον καναπέ σου. Γιατί σου αρέσουν οι σπαζοκεφαλιές και επειδή σου αρέσει ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος.

Ναι, σαν μια βόλτα στα συγκρουόμενα (και όχι η παρομοίωση δεν είναι τυχαία) αλλά η έκκριση αδρεναλίνης όσο η «βόλτα» διαρκεί, είναι αρκετή για να την κάνει να αξίζει.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS