ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1857 φορές

Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το ΒΕΡΟΙΑ - Αστέρας Τρίπολης

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά», Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr την πρώτη εντός έδρας νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Η ΒΕΡΟΙΑ κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση, κράτησε το καλύτερο για το τέλος του πρώτου γύρου, νικώντας άνετα τον κακό Αστέρα Τρίπολης και κάνοντας το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στους λίγους αλλά πολύ εκδηλωτικός φίλους της.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Γεωργιάδη που παρά την αμφισβήτηση για το πρόσωπο του και το προπονητικό τιμ, κατέβασε πανέτοιμη την ομάδα από όλες τις πλευρές. Τακτικά και ψυχολογικά η ομάδα φάνηκε άριστη. Μπράβο και στους παίκτες που έδειξαν διάθεση, πάθος και πίστη για νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου, ενώ τα εύσημα πάνε και στην διοίκηση που παρά την δυσκολία των καιρών, δημιούργησε ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ.

Χαίρομαι γιατί, ενώ είχα πει ότι η ομάδα μας στον πρώτο γύρο θα είχε 16 βαθμούς, διαψεύσθηκα ευχάριστα μιας και κατέκτησε 18.

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ κυριάρχησε σε ολόκληρο το 90λεπτο, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και θα μπορούσε στο εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο να βάλει κι άλλο γκολ.

Όλοι οι παίκτες είχαν πολύ καλή απόδοση, οι αλλαγές του Γεωργιάδη ήταν σοφές και σωστές και γενικά η απόδοση της ομάδας ξάφνιασε ευχάριστα.

Αυτή η ομάδα αν είχε 4000 κόσμο στο γήπεδο, όπως παλιά, θα μπορούσε να ονειρεύεται μεγαλύτερες διακρίσεις. Εκτιμώ ότι άνετα θα παραμείνει για μια ακόμη χρόνια στην Super Liga.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία σε όλους και ευτυχισμένο το 2016!