ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1442 φορές

Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το Παναιτωλικός - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το ισόπαλο ματς που έγινε την Τρίτη (22/09) στο γήπεδο του Αγρινίου μεταξύ του τοπικού Παναιτωλικού και της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Σε έναν βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο μετά από ένα εκπληκτικό - επιθετικό ποδόσφαιρο, εκτιμώ ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα αφήνει ευχαριστημένους αλλά ταυτόχρονα και δυσαρεστημένους και τους δυο προπονητές.

Υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες και για τη ΒΕΡΟΙΑ να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά στο τέλος μπορούσε να μας κερδίσει ο Παναιτωλικός με την άστοχη κεφάλια του Μαρκοφσκι.

Η ΒΕΡΟΙΑ με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, αποδεικνύοντας ότι έχει πολύ βάθος στο ρόστερ της.

Με σύστημα 4-5-1 όταν ήταν σε θέση άμυνας και 4-2-4 όταν ήταν σε φάση επίθεσης, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να ελέγξει τον χώρο του κέντρου και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Με καινούργια πρόσωπα στα άκρα της άμυνας, όπου στα προηγούμενα ματς είχαμε προβλήματα, από αριστερά ο Γιαννούλης ήταν η αποκάλυψη του αγώνα, δείχνοντας ότι άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Γεωργιάδης, με τον Σιόντη στα δεξιά, που είχε κάποια προβλήματα στην αρχή με αντίπαλο τον Καπελ.

Αλλαγές είχαμε και στην επίθεση όπου πολύ σωστά έπαιξε ο Νέτο στα δεξιά (ήταν εξαιρετικός άσχετα αν έκανε λάθος εκτίμηση στην φάση της ισοφάρισης, με τον Γεωργιάδη αριστερά που κινήθηκε πάλι σε ρηχά νερά.

Στον χώρο του κέντρου ήταν πολύ καλή και ουσιαστική η παρουσία του Ιμπραϊμ που απέδειξε με την παρουσία του ότι γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά του κεντρικού χάφ. Επιθετικά δεν βοήθησε όσο έπρεπε ο Ναζλίδης άσχετα αν σκόραρε, ο δε Κόλα ήταν δυνατός δραστήριος αλλά μακριά από το γκολ.

Από τις αλλαγές ο Μερεμπασβίλι βοήθησε παρά πολύ, μπήκε πολύ ορεξάτος στο παιχνίδι και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού, ο Μαγιέφσκι δεν έδειξε πολλά πράγματα και ο Πούγγουρας έπρεπε να μπει νωρίτερα, μόλις μπήκε ο Βασιλείου και να παίξουμε στα τελευταία λεπτά μετά το 0-1 με σύστημα 3-5-2. Ίσως αυτή η κίνηση αν γινόταν από τον Γ.Χ. να μας έδινε το τρίποντο.

Συμπερασματικά η ομάδα είναι πολύ καλή, πλήρης σε όλες τις γραμμές, δείχνει ικανή να διεκδικεί τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια, αρκεί να λύσει το πρόβλημα του εύκολου γκολ.

Θέλει ηρεμία στην συνέχεια, μεγάλη εμπιστοσύνη από τους παίκτες στις δυνατότητες της ομάδος, στήριξη και συμπαράσταση από τους φιλάθλους. Οι παίκτες να μείνουν προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους και το τεχνικό τιμ σιγά- σιγά να βρει την κατάλληλη χημείας την ομάδα και να χρησιμοποιεί τους κατάλληλους παίκτες αναλόγως του παιχνιδιού.

Είναι καλή η συγκομιδή των 5 βαθμών στα 4 πρώτα ματς. Αξιολογώντας την ατομική απόδοση των παικτών, καλός και σταθερός ο Καντιμοίρης, μέτριος σαν δεξί μπακ ο Σιόντης και εκπληκτικός ο νεαρός Γιαννουλης. Πολύ καλό το κεντρικό δίδυμο Μαραγκός - Εντζεγκέλε, στο κέντρο μέτριος ο Βεργώνης και πολύ καλός ο Ιμπραϊμ. Αποκάλυψη ο Νέτο στο νέο του ρόλο, μέτριος ο Γεωργιάδης, ενώ από τους 3 επιθετικούς που έπαιξαν ήταν αργός ο Ναζλίδης και ευτυχώς έβαλε το γκολ και εξιλεώθηκε, ενώ ο Κόλα πολύ δυνατός στον αέρα. πολύ γρήγορος αλλά στερείται καλής τεχνικής. Πολύ καλός ήταν ο Μερεμπασβίλι.