ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1191 φορές

Ήρθε η ώρα να φωνάξεις παρών, ήρθε η ώρα να είσαι παρών! Όλοι μαζί για μια μεγάλη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

Από φίλαθλο της «Βασίλισσας του βορρά» και φίλο αναγνώστη της «Κ» λάβαμε την παρακάτω επιστολή, με την οποία απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ να δίνει το «παρών» σε κάθε ματς της αγαπημένης του ομάδας αποτελώντας τον 12ο παίκτη της!

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής χρονιάς για τη 2015-16 Superleague! Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, των νέων στόχων και ονείρων, υποδέχεται τον πάντα φιλόδοξο και δυνατό αντίπαλο ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας την Κυριακή 23 Αυγούστου και ώρα 19:15!

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ θέλει εσένα νεαρέ ή πρεσβύτερε φίλαθλε να τη στηρίξεις σε αυτό το νέο ξεκίνημά της, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά -πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας ο σύλλογος επιβιώνει στην Α' κατηγορία για τέσσερις διαδοχικές χρονιές- ελπίζοντας πως αυτή θα είναι και η χρονιά για το βήμα παραπάνω στο εσωτερικό!

Η οικογένεια της ΒΕΡΟΙΑΣ χρειάζεται όπως κάθε ποδοσφαιρική οικογένεια, το 12ο μέλος της, που δεν είναι άλλο από τον ίδιο της τον Κόσμο, Κόσμο που την πίστεψε στο παρελθόν, στάθηκε δίπλα της στις χαρές και στις λύπες. Κόσμο που δάκρυσε είτε από χαρά είτε από θλίψη στις ένδοξες αλλά και σκοτεινές περιόδους της ιστορίας της ομάδας!

Η οικογένεια της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ δεν είναι ίδια χωρίς τη φωνή σου, το χρώμα στις κερκίδες δεν είναι το ίδιο ζωντανό χωρίς την παρουσία σου, το βλέμμα των στρατιωτών της δεν είναι το ίδιο σπινθηροβόλο! Δώσε ζωντάνια, χρώμα και πάθος στην ομάδα της πόλης σου και τους ποδοσφαιριστές της!

Προσπάθησε να θυμηθείς αγαπητέ φίλαθλε και συντοπίτη ποια ήταν η πρώτη ομάδα που σε «μύησε» στο μαγικό και πάντα συγκινησιακό χώρο του ποδοσφαίρου; Για ποια ομάδα φώναξες με όλη τη δύναμη της παιδικής σου, τότε, ψυχής για πρώτη φορά τη λέξη "ΓΚΟΛ"; Για ποια ομάδα βγήκες για πρώτη φορά τρέχοντας στους δρόμους, πανηγυρίζοντας μια επιτυχία της; Ήτανε ομάδες του κέντρου ή μήπως η ομάδα της πόλης σου;

Η ομάδα μας μπορεί να μην έχει το ίδιο βεληνεκές και τις ίδιες διακρίσεις όπως οι "μεγάλοι" της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, όμως προερχόμενη από την επαρχία κατάφερε από πολύ νωρίς να κερδίσει με τις δικές της δυνάμεις και τα δικά της μοναδικά ποδοσφαιρικά ταλέντα τον τίτλο της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ!

Μη γυρίζεις τώρα την πλάτη σου στην ομάδα της πόλης σου, στην ομάδα που σου έμαθε να αγαπήσεις το ποδόσφαιρο νεαρέ ή πρεσβύτερε φίλαθλε! Με γνώμονα την ένδοξη ιστορία μας πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα ακόμη πιο ένδοξο μέλλον. Αλλά για να συμβεί αυτό το "μέλλον" "παρόν" αγαπητέ αναγνώστη, η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ χρειάζεται τη δική σου φωνή, τη δική σου στήριξη, τη δική σου παρουσία!

Ελάτε όλοι μαζί να χτίσουμε μια νέα βάση φιλάθλων, ελάτε όλοι μαζί να αναγεννήσουμε από τις στάχτες της τη χαμένη σπίθα της καρδιάς μας για την ομάδα της που μας δίδαξε αθλητική και ποδοσφαιρική παιδεία μέσω του ευ αγωνίζεσθε!

Όλοι μαζί αυτή την Κυριακή κάνουμε το πρώτο βήμα προς το να γράψουμε ιστορία! Αυτή την Κυριακή, η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ξεκινάει το μακρύ της ταξίδι με στόχους διαφορετικούς από τα προηγούμενα χρόνια! Φέτος, η ομάδα ΣΟΥ σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ! Πέρσι απέκτησε την εμπειρία και την ωριμότητα μέσα από τα λάθη της όταν προσπάθησε για το κάτι παραπάνω! Φέτος; Με τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις της δείχνει αποφασισμένη να ξεφύγει για πάντα από τη μετριότητα και να τραβήξει ξανά προς τη δόξα! Τη δόξα που αρμόζει σε μια ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

Προμηθεύσου λοιπόν το εισιτήριο διαρκείας σου αγαπητέ φίλαθλε, το οποίο βρίσκεται σε πολύ οικονομική τιμή, διαθέσιμο από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στήριξε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα του τόπου μας και έλα να γράψουμε μαζί ιστορία!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας! Την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 και ώρα 19:15 η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ θα φωνάξει παρόν στο μέλλον της! Όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας! Λάβε θέση στην κερκίδα και γίνε ο 12ος παίκτης της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, γράψε ξανά ιστορία! Εμπρός για τη νίκη!

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ σε χρειάζεται! Εσύ θα λείπεις;»

Παναγιώτης Σαλονικίδης