ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1018 φορές

Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το Λεβαδειακός - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το άτυχο παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ στη Λιβαδειά με αντίπαλο τον τοπικό Λεβαδειακό, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 2-0.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Στο σπουδαίο και κρίσιμο βαθμολογικά ματς της Λιβαδειάς, στο ισχυρό «Κομπότης Sports Arena» (11 νίκες εντός έδρας), η ΒΕΡΟΙΑ χωρίς να είναι καλή αλλά ούτε και χειρότερη των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η απόδοση των δύο ομάδων ήταν κακή σε γενικές γραμμές και εάν η μελέτη και το διάβασμα του αντιπάλου ήταν πιο καλό (πχ αν στο τείχος στην φάση του πρώτου γκολ ήταν 4 άτομα αντί για 2 μιας και ο Κονέ είναι σπεσιαλίστας στα φάουλ) το παιχνίδι θα πήγαινε στο 0-0.

Από πλευράς συστήματος η «Βασίλισσα» κατέβηκε με το γνωστό της 4-3-3, με τέσσερις 100% αμυντικογενείς παίκτες στα μετόπισθεν (Σιόντης, Μπάρμπας, Βέρτζος, Αμαραντίδης), που εξουδετέρωσαν εύκολα τους κακούς χθες επιθετικούς της Λιβαδειάς.

Στο κέντρο σε σχηματισμό τριγώνου αγωνίστηκαν οι Όστοϊτς – Βεργώνης στη βάση και Παυλίδης στην κορυφή. Ανασταλτικά τα πήγανε καλά αλλά όχι επιθετικά, ενώ μέτριοι έως κακοί ήταν και οι τρεις επιθετικοί μας, οι Καλτσάς, Ίσμαελ και Μπεν.

Δεν βοήθησαν ούτε και οι τρεις αλλαγές (Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Τραπ).

Πιστεύω ότι ο Καλτσάς που είναι σπουδαίος επιθετικός, θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του στο μάξιμουμ της αξίας του, ο Ζεζίνιο να παίξει ως επιθετικό χαφ (είναι ο μοναδικός καλός πασαδόρος) αντί του κουρασμένου τελευταία Όστοϊτς και οι Μπαργκάν και Ίσμαελ να σκοράρουν επιτέλους.

Όσον αφορά τον Μπεν, η αποβολή του ήταν ανόητη και δίκαιη, αλλά και χωρίς αυτόν την Τετάρτη πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τους 3 από τους 9 βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουμε στην Σούπερ Λιγκ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στο ματς με την Skoda Ξάνθη οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να δείξουν πάθος, αγωνιστικότητα και εξυπνάδα, ο προπονητής και οι συνεργάτες του να παίξουν με επιθετική και έξυπνη τακτική και οι φίλαθλοι να γεμίσουν το γήπεδο!

Αυτά θα μας οδηγήσουν στη νίκη!!»