ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1246 φορές

Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το Άρης - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το κρίσιμο παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Στα τελευταία ματς, δίκαια νομίζω, είχα τονίσει ότι η ΒΕΡΟΙΑ είχε χάσει τελείως τον προσανατολισμό της και έδειχνε ότι δεν θα καταφέρει να σωθεί.

Οι ποδοσφαιριστές δεν έπαιζαν με πάθος και πίστη για τη νίκη και ο προπονητής είχε χάσει τη δύναμη και την ζωντάνια των πρώτων αγωνιστικών, όταν ανέλαβε την ομάδα.

Στον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη ξαφνιάστηκα ευχάριστα βλέποντας μια ομάδα άριστα στημένη στο γήπεδο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, δυνατή στις μονομαχίες, που πήγε να διεκδικήσει όχι μόνο την ισοπαλία αλλά τη νίκη.

Αυτή η εμφάνιση μου έδειξε ότι θα δώσει τη μάχη μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο με πολύ καλή απόδοση των κεντρώων (Όστοϊτς, Βεργώνη, Παυλίδη) κυριαρχήσαμε μέσα στο κατάμεστο Χαριλάου, χάνοντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.

Στην επανάληψη ο Άρης προσπάθησε να σκοράρει αλλά δεν είχε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνά μας.

Το μόνο πράγμα που φαίνεται αυτή τη στιγμή ως μεγάλη μας αδυναμία είναι το σκοράρισμα, λείπει δηλαδή ο παίκτης που θα βάλει το εύκολο γκολ.

Έχω τη γνώμη ότι ο Ντόστανιτς πρέπει να δώσει περισσότερο έμφαση στην επιθετική τακτική, καθώς εκεί υστερούμε.

Το πρωτάθλημα έχει πολλούς αγώνες ακόμα, το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε 4 νίκες και 2-3 ακόμα ισοπαλίες και να φτάσουμε τους 35 βαθμούς.

Πρέπει όμως να παίζουμε σε όλα τα ματς όπως στο χθεσινό με τον Άρη».