Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΚΕΜ οι γυναίκες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β.
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 506 φορές

Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΚΕΜ οι γυναίκες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β.

Μεγάλη νίκη (44-51) επί της ΑΓΕ Πιερίας στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Φιλίππου Βέροιας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα ΕΚΑΣΚΕΜ μετά από δέκα χρόνια, όταν την αγωνιστική περίοδο 2008/9 είχε τερματίσει πρώτη προσπερνώντας στην ισοβαθμία τον Πιερικό Αρχέλαο.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΓΕ Πιερίας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να προηγηθεί με 12-7, ωστόσο τα κορίτσια του Κουρουζίδη απάντησαν στη δεύτερη περίοδο, εκεί όπου εξανέμισε το προβάδισμα της γηπεδούχου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ισόπαλες 24-24.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος Βέροιας μπήκε μπροστά στο σκορ και παρέμεινε σε θέση οδηγού έως το τέλος, παρά την προσπάθεια της γηπεδούχου, η οποία παρέμεινε κοντά στο σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στο τέλος, με τον Φίλιππο Βέροιας να κατακτά το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 44-51 και μαζί και το Πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. – Γρηγοριάδης.

Δεκάλεπτα: 12-7, 24-24, 30-35, 44-51.

ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Ματσέλου, Ηλιάδου 2, Καραγκούνη 13 (3), Νικολαΐδου 13, Πάσχου, Εξίζογλου, Θεοδωρίδου 2, Παπανικολάου 4, Χατζηαγοράκη 5 (1), Παπαδοπούλου 3 (1), Τριανταφύλλου 2, Ανανιάδου.

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Κουρουζίδης): Κελεπούρη 1, Παπαχατζή 6, Ιωαννίδου 3, Χαρίση, ΚΑσεσίδου 19 (3), Ζούζω 6, Σουκιούρογλου 1, Γεωργιάδου 2, Αμβρακίδου 6, Σαρηγιαννίδου 7, Νοταρίδου, Οικονομίδου.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS