ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 517 φορές

Σαββατοκύριακο με πολύ μπάσκετ και υψηλού επιπέδου ομάδες

Ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά διοργανώνουν οι Αετοί Βέροιας, με την βοήθεια και την αρωγή των μεγάλων υποστηρικτών του συλλόγου.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21 και 22 Σεπτεμβρίου), το ΔΑΚ “Βικέλας” θα γίνει το επίκεντρο για τους φίλους του μπάσκετ, καθώς 3 ομάδες που θα συμμετέχουν στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αλλά και ο νεοφώτιστος στη Β κατηγορία Πρωτέας Γρεβενών, θα διαπιστώσουν το αγωνιστικό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Οι Αετοί Βέροιας ως οικοδεσπότες (νεοφώτιστοι φέτος στη Γ Εθνική), ο ΑΓΣ Ιωαννίνων του Ημαθιώτη προπονητή, Κωνσταντίνου Ηλιάδη (από τα φαβορί για την άνοδο στη Β), ο Λεύκιππος Ξάνθης (που θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής) αλλά και ο ισχυρός Πρωτέας Γρεβενών, που κέρδισε την άνοδο στη Β κατηγορία μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, θα αναμετρηθούν με τη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων.

Να σημειώσουμε πως το εισιτήριο εισόδου για το ζευγάρι αγώνων ανά ημέρα είναι 2€, ωστόσο όσοι παραλάβουν κάρτες ενίσχυσης (20€) που θα βρίσκονται στην είσοδο του Κλειστού, θα έχουν τη δυνατότητα τόσο της ΔΩΡΕΑΝ παρουσίας στους αγώνες του τουρνουά όσο και έκπτωση 50% περίπου για ΟΛΟΥΣ τους εντός έδρας αγώνες των Αετών στη Γ Εθνική!

Το πρόγραμμα :

Σάββατο 21/9 (17:00) Λεύκιππος Ξάνθης – Πρωτέας Γρεβενών

Σάββατο 21/9 (19.00) Αετοί Βέροιας – ΑΓΣ Ιωαννίνων

Κυριακή 22/9 (12.00) Μικρός Τελικός

Κυριακή 22/9 (13.00) Μεγάλος Τελικός

Κυριακή 22/9 (14.30) Απονομές

Να σημειώσουμε πως το βράδυ του Σαββάτου (21/9) η διοίκηση των Αετών Βέροιας θα παραθέσει δείπνο στις αποστολές των ομάδων, ενώ για μία ακόμη φορά οφείλουμε να αναφερθούμε στην τεράστια στήριξη των χορηγών, που βοηθούν σε μία ακόμη πρωτοβουλία του συλλόγου.