Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στους Αετούς Β. ο Βασίλης Γκανάς
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 189 φορές

Στους Αετούς Β. ο Βασίλης Γκανάς

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Γκανά.

Ο 35χρονος (14/06/1984) αθλητής έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στους Ημαθιώτικους συλλόγους και με το ήθος που τον χαρακτηρίζει, είναι απόλυτα αποδεκτός από τη μπασκετική και όχι μόνο κοινωνία της περιοχής.

Ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος στην Ακαδημία TSV Schwaben Augsburg στη Γερμανία, όπου διέμενε οικογενειακά μέχρι το 1998, χρονιά που επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2008 εντάχθηκε στον Φίλιππο Βέροιας και συγκεκριμένα στο παιδικό τμήμα του συλλόγου, για να ακολουθήσει η τριετής παρουσία του στον ΑΟΚ Βέροιας.

Το 2012 έγινε μέλος του Ζαφειράκη Νάουσας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2014, όταν επέστρεψε στη Βέροια για να ενταχθεί στον ΑΟΚ, όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρσι.

Η μεταγραφή του Βασίλη Γκανά είναι η 5η κατά σειρά για τους Αετούς Βέροιας, που έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Ιωάννη Αλευρίδη, Μανώλη Σταυρουλάκη, Αλέξανδρου Ζησιού και Μάριου Τρομπούκη.

Βασίλη, σου ευχόμαστε μια εποικοδομητική χρονιά στους Αετούς, να έχεις προτίστως την υγεία σου και να ευχαριστηθείς το μπάσκετ όπως έπραξες στα 25 περίπου χρόνια στα παρκέ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb