ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 440 φορές

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018-2019: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αχθος Αρουρης

Συνεχίστηκε την Πέμπτη και το Σάββατο που μας πέρασε το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018-2019

Το Σάββατο 8 Ιουνιου έγιναν δύο παιχνίδια στο ανοιχτό γήπεδο Άρης Γεωργιάδης στην Εληα.

Στις 19:15 οι Αχθος Αρουρης συνέχισαν το νικηφόρο σερί και υπεταξαν και τους Βέροια23 με σκορ 29-48. Ενώ στο βραδινό παιχνίδι στο ντέρμπι του Β Ομιλου, οι Χωρίς Έλεος Επιβλήθηκαν με σκορ 61-71 ενάντια στους BadBoys.

Με πολλές απουσίες και τραυματισμους παρατάχθηκε η ομάδα του Ηλιαδη, και δεν μπόρεσε σε κ ένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τους αντιπαλους. Κέρδισε κατά κράτος τις μάχες στην ρακέτα ο Μπαλτζης , έτρεξε ο  Τζανετος και ο Αβραάμ, λιοντάρι στην άμυνα ο Λεονταράκης , και δίδαξε ποσταρισμα ο Τζιμογιαννης, αλλά δεν ήταν αρκετά.

Ενθουσιασμός, ενεργεια και πάρτυ στις κερκίδες είναι τα μυστικά συστατικά της επιτυχίας της αρμάδα του Διυλου. Τρίτη συνεχόμενη νίκη και αρκετές ελπίδες  για πρόκριση στην επόμενη φάση για τους νειφωτιστους! Ο Ζαννος και ο Λαμπράκης έσυραν τον χορό στο σκοράρισμα, ο Ντελλας μαζί με τα ριμπαουντ κατέβασε και κάτι σπουργίτια που πετουσαν πάνω από το γήπεδο και οι Λιακοπουλος με τον Κιορπε σκόραραν από μακριά.

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ 2, Λεονταράκης 4, Μπαλτζης 15, Τζίμογιαννης 4, Τζανετος 4.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Ντελλας 2, Γαλανιδης 2, Λαμπράκης 13(1), Παρασκευοπουλος 4, Κιορπες 3(1), Καρακουλακης, Λιοντάκης, Ζαννος 16(3), Λιακοπουλος 8.

Νωθρη ξεκίνησε η ομάδα του Μπακαλιδη, μη μπορώντας να ελέγξει την ταχύτητα των αντιπάλων γκαρντ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14 πόντους διαφορά στο ημιχρονο. Ένα καλό 3ο δεκάλεπτο δεν ήταν αρκετό και μετά από ένα ισορροπημένο 4ο δεν καλύφθηκε η διαφορά και επηλθε η ήττα. Βομβάρδισε από τα 6,75 ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο Στικας, ασταμάτητος ο Παπαδόπουλος σκόραρε από παντού και οι Γωγος με τον Ελευθεριάδη σκόραραν όταν έκαιγε η μπάλα.

Με τον τραυματία αρχηγό Ιωαννιδη Ι. Να δίνει εντολές και τους διοσκουρους Ιωαννιδη Φ. Και Ουζουνη να εκτελούν δεν υπήρχε σωτηρία για τους αντιπαλους. Βομβάρδισαν από Τα 6,75 με τρομερά ποσοστά ευστοχίας, έτρεξαν πάνω κάτω και έφεραν την πολυπόθητη νίκη.

BADBOYS : Γώγος 9(1), Ελευθεριάδης 10, Παπαδόπουλος 26(1), Στικας 12(2), Μιχαηλιδης 2, Γαβριήλακης 2, Πολυμερης, Μπακαλιδης.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ : Ουζουνης 27(2), Κυρητοπουλος 6, Ιωαννιδης Φ. 31(6), Εκμετζογλου 1, Φουλατζικλιδης 6(1).

Τα παιχνίδια της Πέμπτης 6 Ιουνίου

 Ένα καταπληκτικό βραδινό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο γήπεδο της Εληας, ανάμεσα στους Morfis Wood και τους NJOYers, που βρήκε νικητές τους δεύτερους με σκορ 47-63.

Δεν είχε διάρκεια στην αποδοση της η ομάδα του Μορφη, παρουσιάζοντας κούραση και βιασύνη στις επιθέσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Καπετανοπουλος ήταν καταπληκτικός σκοράροντας κατά ριπας, ο Τουμαρας δυναμικός Κερδίζοντας πολλές εναέριες μονομαχίες και ο Χατζησαββας σκόραρε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό αλλά δεν ήταν αρκετά για να αποσοβησουν την ήττα.

Με ένα καταπληκτικό 3ο δεκάλεπτο κατάφεραν οι κομάντος του  Κανελλιδη να πάρουν τα ηνια του αγώνα και να επέλθει η ηρεμία. Ο αρχηγός με μεστή εμφάνιση σκόραρε από παντού, ο Νικαι θέλει μόνο να νικάει και το δείχνει με την απόδοση του και οι Μαυροκεφαλιδης και Παπατζικος καθάρισαν ότι παρουσιάστηκε στην στρατόσφαιρα μετουσιονοντας τα επιθετικά ριμπαουντ σε πόντους.

MORFIS WOOD: Χατζηκωστας 4, Μορφης Κ. 4, Τουμαρας 11(2), Χατζησαββας 7, Μορφης Α. 9, Καπετανοπουλος 10, Παντσιος 2,

NJOYERS : Νικαι 16(1), Τσιγκογιαννης 2, Μουρατιδης, Γκινης 2, Λαφαρας 2, Μάρτος 7(1), Κανελλιδης 18(1), Μαυροκεφαλιδης 12, Παπατζικος 4.