ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 673 φορές

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2019: Πανδαισία αγώνων το Σάββατο

Πανδαισία αγώνων χθες Σάββατο 18 Μαΐου, με έναν αγώνα για τον Α Όμιλο και δύο αναμετρήσεις για τον Β όμιλο.

Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι στον Προμηθέα τα Παρτάλια δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Morfis Wood τους οποίους κέρδισαν με σκορ 61-36. Στο δεύτερο παιχνίδι που άρχισε με καθυστέρηση στο ΕΑΚ οι Οklaχωμα άνοιξαν την αυλαία του Β Ομιλου με νίκη απέναντι στους εκπληκτικούς Basket Gurus με σκορ 64-35. Και στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας οι Bad Boys Επιβλήθηκαν των νεοφωτιστων Αχθος Αρουρης με σκορ 52-37

Φουριοζοι οι πρωταθλητές και έχοντας αρκετές λύσεις στον πάγκο μπήκαν δυνατά από την αρχή, με τον συνήθη ύποπτο ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗ και τον αρχηγό Εμμανουήλιδη σε εκπληκτική μέρα σκόραραν από παντού. Εγγύηση ο Παππάς μέσα στην ρακέτα μαζς ε αρκετά σκουπίδια και τα έκανε καλάθια!

Δύσκολο παιχνίδι για την αρμάδα του  Μορφη που εγκλωβίστηκαν στα ψηλά κορμιά των αντιπάλων. Ο Καπετανοπουλος πλήγωσε από μέση απόσταση, ο αρχηγός σταθερή αξία και ο Κασαπιδης ασταμάτητος, έσωσαν τα προσχηματα.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλιδης 14(2), Γεωργοπουλος, Δουμας, Παππάς 11, Μπερσος 8(2), Τσακίρης 4, Εμμανουήλιδης 18, Σπορελας 1, Μπεσλικας 5.

MORFISWOOD: Τυριντζης 3, Χατζηκωστας, Κασαπιδης 2, Τουμαρας 2, Μορφης Κ. 3(1), Χατζησαββας 5(1), Μορφης Α. 9(1), Καπετανοπουλος 12(1).

 Oklaχωμα - BASKET GURUS -

Μόνο... χώμα... δεν ήταν η ομάδα του Μπεκιαριδη που έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και έβαλε δυσκολα στους αντιπαλους από το πρωτο δεκάλεπτο. Πύραυλοκινητος ο Μπιτερνας, βράχος ο Τσιριμπακας και εκτελεστής ο Κυριαζοπουλος πήραν μια διαφορά την οποία διατήρησαν μέχρι τέλους.

Τρομεροί οι Gurus έδωσαν μια ακόμα παράσταση στο τουρνουα με κέφι, χαρά και πολλά καλάθια. O Τσιγαρας έμοιαζε αεικίνητος, ο Χωματας πάλεψε στο ζωγραφιστό και οι Χατζηπαντος και Τζιουρτζιας πληγωσαν από μέση απόσταση αλλά δεν κατάφεραν πολλά.

Oklaχωμα: Κωτιαδης 6, Κουλης 6(1), Μπιτερνας 8, Κυριαζοπουλος 9, Τουφας 8, Κουμτσιδης 11, Τσιριμπακας 6, Μπεκιαριδης 5, Τσαλιγοπουλος 5.

BASKET GURUS: Τσιγαρας 6, Αλεξίου, Πολυμενης, Τζινας 2, Σαλαμανης 6(1), Χωματας Σ. 6, Χατζηπαντος 6, Χωματας Τ. 2, Δελλιος 2, Τζιουρτζιας 3, Κυβεντίδης 2.

BAD BOYS - ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ

Στο βραδινό παιχνίδι της ημέρας είχαμε μια συναρπαστική και δυνατή αναμέτρηση, όπου η εμπειρία επικράτησε του ενθουσιασμού των νεοφωτιστων. Τα κακά παιδιά άργησαν αλλά βρήκαν ρυθμό και επικράτησαν των αντιπάλων τους. Με δίδυμο φωτιά τους Δουλαλα και Παπαδόπουλο να σκοράρουν με κάθε τρόπο και τον Στικα να βάζει κρισιμους πόντους πήραν το πρώτο ροζ φύλλο για φέτος.

Με περίσσιο ενθουσιασμό και ένα κοινό εκστασιασμενο έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση τα τσακαλια του Δουλου! Ο Παρασκευοπουλος σκόραρε από μέση απόσταση, ο Ντελλας έριχνε buzzer beater από το κέντρο και ο Κατροτζανακης ήταν αδιαπέραστος μέσα στην ρακέτα, αλλά δεν ήταν αρκετά για να κάνουν την έκπληξη!

BAD BOYS: Γώγος 2, Ελευθεριάδης 4, Μιχαηλίδης 2, Δουλαλας 17, Παπαδόπουλος 15, Στικας 8, Πολυμερης 4.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Λαμπράκης 2, Χαλκιαδακης 7, Παρασκευοπουλος 9, Γαλανιδης 2, Ντελλας 5(1), Ζαννος 4, Δούλου 2, Λιοντάκης 2, Κατροτζανακης 2, Τανκοφ