ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 22/05/2014

Αιθ 1: ΖΑΜΠΙΖΙΑ: ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (ΜΕΤΑΓΛ).  Ώρες προβολών: 18.00  

Στις 22 Μαΐου έρχεται μια ταινία κινουμένων σχεδίων που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Φαντασμαγορικά εφέ, απίστευτα τοπία στην καρδιά της Αφρικής, παρέα με όλο το ζωικό βασίλειο. Αυτή είναι η ΖΑΜΠΙΖΙΑ, αξίζει να την επισπευτείτε στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ.

Αιθ 1: GODZILLA 3D.   Ώρες προβολών: 19.45 και 22.00

Με μεγάλη επιτυχία για 2η εβδομάδα

Επιτέλους η ταινία που όλοι περιμένατε στην μεγάλη οθόνη του ΣΤΑΡ- το απόλυτο Block Buster του καλοκαιριού

Η ταινία που τα “σπάει” σε ότι αφορά τον ήχο (Dolby Digital 5.1), εικόνα 3D με τεχνολογία αιχμής και με τα καλύτερα μηχανήματα προβολής στην κατηγορία τους.

Ηθοποιοί: ΖΙΛΙΕΤ ΜΠΙΝΟΣ, ΚΕΝ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΙ, ΑΑΡΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΡΑΝΣΤΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ

Η ταινία “GODZILLA” δεν είναι μια απλή ταινία καταστροφής: εστιάζεται στις ανθρώπινες σχέσεις και συγκεκριμένα στο θάρρος και τη συμφιλίωση, καθώς η ανθρωπότητα βρίσκεται ανυπεράσπιστη απέναντι στην οργή της φύσης. Η επιλογή των χαρακτήρων, αλλά και του καστ, στόχο είχε να δώσει μια πιο ανθρώπινη διάσταση σε μια ταινία καταστροφής, τρομακτική πέρα από κάθε φαντασία.

Την ταινία πλαισιώνει ένα πλούσιο και αναγνωρισμένο καστ που περιλαμβάνει τους Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον (“Kick-Ass”), τον υποψήφιο για Όσκαρ Κεν Γουατανάμπι (“Ο Τελευταίος Σαμουράι”, “Inception”), την Ελίζαμπεθ Όλσεν (“Martha Marcy May Marlene”), τη βραβευμένη με Όσκαρ Ζιλιέτ Μπινός (“O Άγγλος Ασθενής”, “Cosmopolis”), την υποψήφια για Όσκαρ Σάλι Χόκινς (“Θλιμμένη Jasmine”), και τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Μπράιαν Κράνστον (“Επιχείρηση: Argo”, “Breaking Bad”).

Επίσημη ιστοσελίδα ταινίας: http://www.godzillamovie.com

Αιθ 2 : ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00. 

Η νέα καλοκαιρινή κωμωδία που θα σας κάνει να πέσετε κάτω από τα γέλια.

Η νέα ταινία του Nicholas Stoller υπόσχεται φοιτητικά πάρτυ, φάρσες και άφθονο γέλιο.

Έχεις όρεξη για κωμωδία; Δες την ταινία «Ανυπόφοροι Γείτονες». Η κωμωδία που Σάρωσε στις ΗΠΑ παίρνοντας τα πρωτεία από τον "Amazing Spiderman 2".

Ηθοποιοί: ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ, ΣΕΘ ΡΟΓΚΕΝ, ΝΤΕΙΒ ΦΡΑΝΚΟ, ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Από τον σκηνοθέτη της πετυχημένης κωμωδίας Σηκωτός για τη Συναυλία (Get Him to the Greek) και τους παραγωγούς της ξεκαρδιστικής ταινίας This Is the End, έρχεται μια κάφρικη νεανική κωμωδία με τον large Σεθ Ρόγκεν σε ρόλο συντηρητικού οικογενειάρχη που, μαζί με τη γυναίκα του, Ρόουζ Μπερν, μεγαλώνουν ήσυχα κι ωραία το μωρό τους, ώσπου αποκτούν γείτονες τα μέλη μιας ανεξέλεγκτα φασαριόζικης φοιτητικής αδελφότητας με αρχηγό τον hot Ζακ Έφρον. Πολύ σύντομα ξεκινάει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους θερμόαιμους φοιτητές και το φιλήσυχο ζευγάρι με πολλά χτυπήματα κυριολεκτικά κάτω από τη μέση και σκηνές απείρου κάλλους, γεμάτες απίστευτο γέλιο και μοναδικής έμπνευσης τρικλοποδιές!

Δείτε το Trailer και θα καταλάβετε: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

29/5 MALEFICENT 3D (Angelina Jolie)

12/6 Edge of Tomorrow 3D (Tom Cruise)

19/6 Million ways to die in the west

26/6 Transformers3DAge of extinction

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA