Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 31/10/19

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 31/10/19

Το νέο πρόγραμμα του κινηματοΘεάτρου ΣΤΑΡ, από την Πέμπτη 31/10/19 έως την Τετάρτη 6/11/19.

ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ. Ελληνικά)

Προβολές:   Πέμπτη 31/10 - Παρασκευή 1/11 – Σάββατο 2/11 – Κυριακή 3/11  στις  17.15

Σκηνοθεσία:    ΤΖΙΛ ΚΑΛΤΟΝ

Σενάριο:          ΤΖΙΛ ΚΑΛΤΟΝ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ

"Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων" θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάη μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων! Όταν η έφηβη Γι (Μαίρη Συνατσάκη) συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν (Ίαν Στρατής στην ελληνική του εκδοχή) και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις (Γιώργος Κωνσταντίνου), έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Trailer:

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ -  UP AND AWAY  (ΜΕΤΑΓΛ. Ελληνικά)

Προβολές:   Πέμπτη 31/10 - Παρασκευή 1/11 – Σάββατο 2/11 – Κυριακή 3/11  στις  17.30

Σκηνοθεσία:    ΚΑΡΣΤΕΝ ΚΙΛΡΙΧ

Σενάριο:          ΒΙΚΙ ΜΠΕΡΛΙΝ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ, ΡΙΑ ΑΠΕΡΓΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

Ένα χωριατόπαιδο, η πιστή του γίδα, ένας άπληστος για εξουσία σουλτάνος, δύο πεινασμένοι αλιγάτορες, ένας αδίστακτος κακοποιός, ένα κορίτσι της πόλης, ένας αφηρημένος πωλητής χαλιών - και φυσικά, ένα ιπτάμενο χαλί – έχουν το ρόλο τους στις περιπέτειες του Χότζα. Είναι οι Χίλιες και Μία Νύχτες στη ζωή ενός χωρικού, ο οποίος κόντρα στις πιθανότητες, καταφέρνει να ταξιδέψει στον κόσμο, να νικήσει τους εχθρούς του, να ξεπεράσει τον φόβο του και τελικά να επιστρέψει στο σπίτι με ένα απροσδόκητο δώρο.

Trailer:

JOKER  (5η και τελευταία βδομάδα)

ΧΡΥΣΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Προβολές:   Πέμπτη 31/10 -  Δευτέρα 4/11 – Τρίτη 5/11 – Τετάρτη 6/11 στις  19.00

Παρασκευή 1/11 -  Σάββατο 2/11 – Κυριακή 3/11  στις  19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς και σενάριο: Τοντ Φίλιπς και Σκοτ Ρίβερ

Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάζι Μπιτζ, Φράνσις Κόνροϊ, Μαρκ Μάρον, Μπιλ Καμπ, Γκλέν Φλέσλερ, Σι Γουίγκαμ, Μπρετ Κάλεν, Ντάγκλας Χοτζ και Τζος Πάις

Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλεκ (Χοακίν Φίνιξ) αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του και όχι απλώς ένας καταπατημένος άντρας. Ορφανός από πατέρα, ο Άρθουρ έχει μία αδύναμη μητέρα, που τον φωνάζει Happy, το παρατσούκλι που του καλλιεργεί ένα μόνιμο, σπασμωδικό χαμόγελο για να κρύψει τον πόνο μέσα του. Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο κοινωνικά απόβλητος άντρας εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο.

Ο Joker του σπουδαίου και τρεις φορές υποψήφιου για Όσκαρ πρωταγωνιστή Χοακίν Φίνιξ (The Master, Walk the Line) και του ευφυούς δημιουργού Τοντ Φίλιπς (Hangover, Σκυλιά του Πολέμου) απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία, κατοχυρώνοντας μία θέση στην οσκαρική κούρσα.

Η πολυσυζητημένη νέα εκδοχή του νοσηρού ήρωα κάνει τη διαφορά και επικεντρώνεται στη γένεση του εμβληματικού κακού, όπως ξεπήδησε από την περιθωριακή προσωπικότητα ενός μοναχικού ανθρώπου στην εχθρική Γκόθαμ των ‘80ς, που ποτέ δεν του έδωσε μία ευκαιρία. Ο Φίλιπς ξετυλίγει μεθοδικά μία αλληγορική σπουδή χαρακτήρα και ο Φίνιξ μεταμορφώνεται εντυπωσιακά σε μία καθηλωτική ερμηνεία.

Trailer:

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ - THE CURRENT WAR  

Προβολές:   Πέμπτη 31/10 - Δευτέρα 4/11 – Τρίτη 5/11 – Τετάρτη 6/11 στις  21.00

Παρασκευή 1/11 - Σάββατο 2/11 – Κυριακή 3/11  στις  19.00

Σκηνοθεσία:    ΑΛΦΟΝΖΟ ΓΚΟΜΕΖ-ΡΕΧΟΝ

Σενάριο:          ΜΑΪΚΛ ΜΙΤΝΙΚ

Ηθοποιοί:        ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΟΥΛΤ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ, ΤΑΠΕΝΣ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ , ΚΑΘΡΙΝ ΓΟΥΟΤΕΡΣΤΟΝ, ΜΑΪΚΛ ΣΑΝΟΝ

1880. Ο εφευρέτης Τόμας Έντισον (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) και ο επιχειρηματίας Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ (Μάικλ Σάνον) βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας θρυλικής διαμάχης για την ηλεκτροδότηση του κόσμου που θα σηματοδοτούσε την έναρξη μιας νέας εποχής. Ο Έντισον υποστήριζε την παροχή του συνεχούς ρεύματος, ενώ ο Γουέστινγκχαουζ το εναλλασσόμενο, με την υποστήριξη πολλών Ευρωπαίων βιομηχάνων και, φυσικά, με την ανεκτίμητη βοήθεια του Νίκολα Τέσλα (Νίκολας Χουλτ). Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

«Αυτή δεν είναι μια ταινία για το παρελθόν, αλλά για το μέλλον», δηλώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας Αλφόνσο Γκόμεζ-Ρεχόν.

Πόσο συναρπαστικό μπορεί να είναι το παρασκήνιο πίσω από την γέννηση του ηλεκτρικού ρεύματος; Ακούγεται αρχικά βαρετό και αδιάφορο, ίσως να έχει κάποιο ενδιαφέρον για τους ιστορικούς της επιστήμης ή έστω για τους ακαδημαϊκούς.

Και όμως, είναι μια ιστορία για τον προσωπικό ανταγωνισμό μεταξύ δύο εμβληματικών προσωπικοτήτων, του Τόμας Έντισον και του Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γεγονότων και τη μυστική εφεύρεση της ηλεκτρικής καρέκλας, τον βίαιο θάνατο ενός ανθρώπου και την άφιξη ενός μοναδικού επιστημονικού ταλέντου από τη Σερβία, του Νίκολα Τέσλα.

Ο Τόμας Έντισον – τον υποδύεται ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς – θεωρείται ως το πρότυπο του εφευρέτη, και οι περισσότεροι τον θυμόμαστε ως τον εφευρέτη του ηλεκτρισμού, παρόλο που στην μάχη για την επικράτηση του ηλεκτρικού ρεύματος τελικά δεν επικράτησε αυτός. Ήταν εξίσου εφευρετικός στο να προωθεί τον εαυτό του και τον μύθο γύρω από το όνομα του και επιδίωκε την διασημότητα. Τον έχουμε στο μυαλό μας ως τον δημιουργό του ηλεκτρικού λαμπτήρα παρόλο που αγόρασε την πατέντα από τη χήρα του Γερμανού εφευρέτη Χάινριχ Γκέμπελ. Από την άλλη, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι ο Έντισον βρίσκεται πίσω από την εφεύρεση της ηλεκτρική καρέκλας. Έτσι, λοιπόν, ανακαλύπτουμε πως μια εφεύρεση δεν είναι σίγουρο πως έχει πάντα θετικές συνέπειες, μιας και ο ανθρώπινος νους μπορεί να σκαρφιστεί το παραμικρό για να προκαλέσει το κακό.

Trailer:

TERMINATOR - ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

DARK FATE

Προβολές:   Καθημερινά στις 21.30

Σκηνοθεσία:    ΤΙΜ ΜΙΛΕΡ

Σενάριο:          ΤΖΕΪΜΣ ΚΑΜΕΡΟΝ

Ηθοποιοί:        ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ , ΜΑΚΕΝΖΙ ΝΤΕΪΒΙΣ, ΛΙΝΤΑ ΧΑΜΙΛΤΟΝ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΕΓΙΕΣ, ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΟΝΕΤΑ, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΛΟΥΝΑ

Έχουν περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες από τότε που η Σάρα Κόνορ εμπόδισε την Ημέρα της Κρίσης, άλλαξε το μέλλον και ξαναέγραψε τη μοίρα της ανθρωπότητας. Η Ντάνι Ράμος (Ναταλία Ρέγιες) ζει μια απλή ζωή στην Πόλη του Μεξικού με τον αδερφό της (Ντιέγκο Μπονέτα) και τον πατέρα της όταν ένας υψηλά προηγμένος και θανάσιμος Εξολοθρευτής – ο Rev-9 (Γκάμπριελ Λούνα) – ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει. Η επιβίωση της Ντάνι εξαρτάται από τη συνεργασία της με δύο πολεμιστές: τη Γκρέις (Μακένζι Ντέιβις), μια παντοδύναμη πολεμίστρια από το μέλλον και μια σκληραγωγημένη Σάρα Κόνορ (Λίντα Χάμιλτον). Καθώς ο Rev-9 καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του χωρίς οίκτο κυνηγώντας τη Ντάνι, οι τρεις τους στρέφονται σε ένα T-800 (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) από τον καιρό της Σάρα που μπορεί να είναι η τελευταία τους ελπίδα.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS