Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Ημερίδα της ΠΟΜΙΔΑ!

Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Ημερίδα της ΠΟΜΙΔΑ!

Σε πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, η ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Ημαθίας.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, το 4ο Περιφερειακό τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, τηνΈνωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Ημαθίας, τονΣυμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Θεσσαλονίκης και το Εργατικό Κέντρο Βέροιας.

Την εκδήλωσε συντόνισε η Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας κα Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, κος Στράτος Παραδιάς ο οποίος αναφέρθηκε στις ολέθριες επιπτώσεις του συμπληρωματικού φόρου του ΕΝΦΙΑ για την κτηματαγορά, την οικοδομή, τους ιδιοκτήτες ακινήτων, την απελευθέρωση των μισθώσεων και συνολικά την οικονομία.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Ημαθίας κος Φώτης Καραβασίλης, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων, και ευχαρίστησε τον κο Παραδιά ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τους αγώνες για το ανθρώπινο δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

Η εκπρόσωπος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Ν.Ε. του Τ.Ε.Ε Ημαθίας και υπεύθυνη του γραφείου κτηματογράφησης κα Εύη Παπαγιαννούλη, πολιτικός μηχανικόςτοποθετήθηκε στο θέμα της επιδότησης ενοικίου και έδωσε χρήσιμες διευκρινίσεις σχετικά με την  κτηματογράφηση.

Ο Διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου ο κος Γεώργιος Σούρλας, μετέφερε το μήνυμα του βουλευτή για τις συνέπειες της υπερφορολόγησης στην οικονομία αλλά και την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για μείωση των φόρων, προκειμένου να επανεκκινηθεί η οικονομία.

Ο Πρόεδρος του τέταρτου Περιφερειακού τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κος Κώστας Τσιλογιάννης, οικονομολόγος, φοροτεχνικός,αναφέρθηκε στην οικονομία σε συνάρτηση με τα βάρη που επωμίστηκε η Ελληνική οικογένεια με δεδομένη την υπογεννητικότητα στη χώρα.

Ο Αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης κος Δημήτριος Τζίμας, αναφέρθηκε στο θέμα της μεταβίβασης ακινήτων, ο Προϊστάμενος του κτηματολογικού γραφείου Βέροιας κος Αντώνης Λαχανόπουλος, σχετικά με το υπάρχον κτηματολόγιο και την τωρινή κατάσταση που επικρατεί, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κος Κώστας Χαιδούτης τοποθετήθηκε για τις προσπάθειες της ΠΟΜΙΔΑ Πανελλαδικά, ενώ ο ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κος Νίκος Κεχαγιάογλου ενημέρωσε το κοινό για τα προνόμια και τα ασφαλιστικά προγράμματα που μπορεί να επωφεληθούν όσοι γραφούν μέλη στο Σωματείο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζούλα και Θεόφιλος Τελληγιαννίδης, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης, γιατρός, τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, η Εκπρόσωπος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ κα.Εύη Παπαγιαννούλη,  το μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Ιατρικούσυλλόγου, κος Αναστάσιος Βασιάδης, η Πρόεδρος Λ.Ε.Α.Δ.Ι. Βέροιας κα Σοφία Ζειμπέκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας κα Ελένη Γκόγκα, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας κα Συρμούλα Τζήμα, εκπρόσωποι φορέων, κομμάτων, συλλόγων και φυσικά ιδιοκτήτες ακινήτων και μέλη του Σωματείου.

Ένα θέλετε και εσείς να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα δικαιώματά σας και να συμμετέχετε στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ, να παίρνετε συμβουλές, υποδείγματα μισθωτηρίων, έντυπα και πληροφορίες από τους έμπειρους νομικούς της οργάνωσής μας, ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ:

  • Αποκτήστε το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος / φυσικού αερίου απο την Protergia, στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικών και Κοινόχρηστων Χώρων από την INTERAMERICAN
  • Θα λαμβάνετε ταχυδρομικά το περιοδικό μας «ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ», κάθε τρίμηνο στο σπίτι σας
  • Μπορείτε να συμμετέχετε στο ετήσιο Συνέδριό μας και τα τακτικά μας σεμινάρια, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι

Τηλ.επικοινωνίας: 2331022373 (Ιφιγένεια Βλαχογιάννη)

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS