Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 21/03/19

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 21/03/19

Το Πάρκο των Θαυμάτων  - Wonder Park (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές:  Παρασκευή 22/3 - Σάββατο 23/3 - Κυριακή 24/3 στις 17.15

Σενάριο: ΑΝΤΡΕ ΝΕΜΕΚ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

«Το Πάρκο των Θαυμάτων» αφηγείται την ιστορία ενός συναρπαστικού λούνα παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει. Με τη φωνή του Γιώργου Λιανού.

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.

Trailer:

«Πολιορκία» του Βασίλη Τσικάρα

Προβολές:   Καθημερινά  στις 19.00

Σενάριο / Σκηνοθεσία:Βασίλης Τσικάρας

Η «Πολιορκία», βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και δη στη μάχη της Μονής Δοβρά στη Βέροια, το Μάρτιο του 1822. Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται. Δύο αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού στο οχυρό Ρούπελ, το Μάρτιο του 1941, έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες προκλήσεις λίγες μέρες πριν την επίθεση των Γερμανών.

Trailer:

Εμείς  - Us

Προβολές:   Πέμπτη 21/3 – Τρίτη 26/3 στις 21.00  (εκτός Τετάρτη)

Παρασκευή 22/3 – Σάββατο 23/3– Κυριακή 24/3 - Δευτέρα 25/3 στις 19.00 και 21.30

Σενάριο, Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ

Πρωταγωνιστούν: Λουπίτα Νιόνγκο, Γουίνστον Ντιουκ, Ελίζαμπεθ Μος

Παραγωγή: Τζέισον Μπλουμ, Ίαν Κούπερ, Τζόρνταν Πιλ, Σον ΜακΚίτρικ

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζόρνταν Πιλ κατάφερε να προκαλέσει αναπάντεχο σοκ στη σύγχρονη κινηματογραφική πραγματικότητα με την ταινία Τρέξε! (Get Out). Το ντεμπούτο του ήταν ένα προκλητικό θρίλερ, που αναθεώρησε την έννοια του κοινωνικού τρόμου χάρη στις ανατριχιαστικές ανατροπές και τη σεναριακή τόλμη, και τον έστειλε μέχρι τα Όσκαρ (Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου). Ο πήχης των απαιτήσεων ήταν πολύ ψηλά για την δεύτερη ταινία του Πιλ, όμως ο ευρηματικός σκηνοθέτης καταφέρνει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, παραμένοντας στο είδος του θρίλερ.

Ένα απροσδιόριστο και σκοτεινό τραύμα στοιχειώνει την ηρωίδα, το οποίο μέσα στα χρόνια βρίσκει τρόπους να επανέρχεται και να διαταράσσει τη γαλήνια οικογενειακή ζωή. Η ηρωίδα είχε βρεθεί ως παιδί στο (μακρινό πλέον) 1986, σε ένα απομακρυσμένο παιχνίδι τρόμου, σε ένα μικρό λούνα παρκ κοντά στην παραλία. Κάτι μακάβριο θα άλλαζε τη ζωή της για πάντα. Εκείνο το ανεξήγητο συμβάν θα έρθει να στοιχειώσει τη σημερινή οικογένειά της και το «άγνωστο» θα έρθει να τη βρει, σχεδόν καρμικά, με «δολοφονικές» ορέξεις, απειλώντας έτσι το σύγχρονο Αμερικάνικο όνειρο στο οποίο ζει εφησυχασμένη. Τα πάντα θα πάρουν μια ακατανόητη και εφιαλτική τροπή, όταν στο κατώφλι του εξοχικού σπιτιού της οικογένειας, θα εμφανιστεί μια «άλλη» τετραμελής οικογένεια που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους ήρωες και που μοιάζει να είναι το είδωλο του σκοτεινού καθρέφτη τους.

Οι επιρροές της ταινίας από την μυθολογία του σινεμά του φανταστικού είναι ποικίλες. Από τη Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών του Τζόρτζ Ρομέρο μέχρι το σασπένς του Χίτσκοκ και από τον σωματικό τρόμο του Κρόνενμπεργκ μέχρι τις αλλόκοτες ιστορίες του «Twilight Zone», όλες μαζί ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους χάρη στην παραπλανητική αφήγηση.

Trailer:

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Σ' ΑΓΑΠΩ  -  (Berlin, I Love You)

Προβολές:  καθημερινά στις 20.45

11 διαφορετικοί σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο.

Ηθοποιοί:  Κίρα Νάϊτλι,’Ελεν Μίρεν, Λουκ Γουίλσον, Τζιμ Στάρτζες, Μίκι Ρουρκ, Τζίνα Ντίουαν, Χεϊντεν Πανετιέρ,Ντιεκ Γολούνα, Ντιάνα Αγκρόν.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μία ερωτική επιστολή με παραλήπτη μία μοναδική πόλη. Εικοσιπέντε χρόνια μετά την πτώση του τείχους, το Βερολίνο είναι μία από τις καταπληκτικές πόλεις του κόσμου. Εμπνέει καλλιτέχνες και σκηνοθέτες από διαφορετικούς πολιτισμούς. Η ταινία παρουσιάζει τη ματιά τους για την υπέροχη αυτή πόλη και  εντάσσεται στο franchise του Cities of Love του Emmanuel Benbihy, εμπλουτίζοντας το κινηματογραφικό σύμπαν των ρομαντικών δραμάτων-κωμωδιών όπως το Paris, je t'aime του 2006, το New York, I Love You του 2008 και το Rio, Eu Te Amo του 2014.

Πρόκειται  για  δέκα διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων και προβάλλεται  η δυναμική των διαπροσωπικών σχέσεων έτσι όπως διαμορφώνεται από τα προβλήματα και τις χαρές που προκύπτουν. Βέβαια δεν εστιάζει κατ’ ανάγκη στους δεσμούς που ενέχουν το ερωτικό στοιχείο, αλλά και σε εκείνους που ενώνουν π.χ μία μητέρα (’Ελεν Μίρεν) με την κόρη της (Κίρα Νάϊτλι).

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS