ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 01/11/18

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)

THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS

Προβολές:  στις 17.30

Σκηνοθεσία:    ΛΑΣΕ ΧΑΛΣΤΡΟΜ

Σενάριο:          ΣΑΪΜΟΝ ΜΠΟΥΦΟΪ

Ηθοποιοί:        ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΜΑΚΕΝΖΙ ΦΟΪ, ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.

Trailer:

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Υποτιλ.)

Προβολές:  στις 19.30  (εκτός Παρασκευή)

BOHEMIAN RHAPSODY

Προβολές:  Πέμπτη 1/11 - Δευτέρα 5/11 – Τρίτη 6/11 – Τετάρτη 7/11 στις 21.00

Παρασκευή 2/11 – Σάββατο 3/11 - Κυριακή 4/11  στις 19.00 και 21.30

Η περιπετειώδης (και ως ζωή και ως παραγωγή) βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι των Queen.

Σκηνοθεσία:    ΝΤΕΞΤΕΡ ΦΛΕΤΣΕΡ

Σενάριο:          ΑΝΤΟΝΙ ΜΑκΚΑΡΤΕΝ

Ηθοποιοί:        ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤΕΡ, ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ, ΑΛΕΝ ΛΙΤΣ, ΜΠΕΝ ΧΑΡΝΤΙ, ΛΟΥΣΙ ΜΠΟΪΝΤΟΝ, ΜΑΪΚ ΜΑΓΙΕΡΣ, ΤΖΟΖΕΦ ΜΑΤΖΕΛΟ, ΓΚΟΥΙΛΙΜ ΛΙ, ΕΪΝΤΑΝ ΓΚΙΛΕΝ

H ραγδαία άνοδος της βρετανικής μπάντας των Queen μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο ηγέτης τους, Φρέντι Μέρκιουρι παρατάει το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα.

Εχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

Πραγματικά, ο Ραμί Μαλέκ μοιάζει διαβολεμένα με τον Φρέντι Μέρκιουρι!

Ο λόγος για την κινηματογραφική βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι των Queen, με τίτλο «Bohemian Rhapsody», η οποία πέρασε από σαράντα κύματα λόγω, κυρίως, της αναποφασιστικότητας των παραγωγών και των εναπομεινάντων μελών της μπάντας (οι οποίοι συνεργάζονται στενά με την παραγωγή) να καταλήξουν στον κατάλληλο ηθοποιό που θα υποδυθεί τον θρυλικό τραγουδιστή του συγκροτήματος.

Όσο για τη... φωνή, ο Μαλέκ έχει κάτι να πει, στο Entertainment Weekly: «Θα χρησιμοποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τη φωνή τού Φρέντι κι όσο περισσότερο μπορούμε τη δική μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στα Abbey Road Studios κι αυτό κάτι θα έπρεπε να σας λέει. Δεν εξασκώ την υποκριτική μου.» Από την πλευρά του, ο Μπράιαν Σίνγκερ δεσμεύεται ότι η ταινία δεν θα είναι μια συμβατική βιογραφία, αλλά ένα φιλμ που θα τιμά τη μουσική: «Δεν θα είναι μόνο η σκοτεινή πλευρά της ιστορίας του Φρέντι, αλλά κι αυτή θα την τιμήσουμε. Θα είναι μια ταινία για τη συνεργασία. Μια γιορτή.»

Επίσημο site: https://www.foxmovies.com/movies/bohemian-rhapsody

Trailer:

MANDY

Προβολές:  καθημερινά στις 21.30 (εκτός Δευτέρα 5/11)

Σατανιστές και αλυσοπρίονα, μοτοσικλετιστές από την κόλαση, αίμα κι εκδίκηση.

Τι άλλο να ζητήσεις από μια ταινία;

Σκηνοθεσία/Σενάριο: ΠΑΝΟΣ ΚΟΣΜΑΤΟΣ

Ηθοποιοί:        ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΪΤΖ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΪΖΜΠΟΡΟ, ΛΑΪΝΟΥΣ ΡΟΟΥΤΣ

Υπεύθυνος για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ντεμπούτο στο πεδίο του σινεμά του φανταστικού πριν από 8 χρόνια με το «Beyond the Black Rainbow», o Πάνος Κοσμάτος επέστρεψε φέτος με ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο στις προθέσεις και την εκτέλεσή του φιλμ που τον κατατάσσει πέραν πάσης αμφιβολίας στην ελίτ των auteur του genre cinema παγκοσμίως.

Το «Mandy», περισσότερο από μια ταινία είδους είναι ένας ολόκληρος κόσμος, ένα αισθητικά συναρπαστικό trip στους πιο συναρπαστικούς διαδρόμους της σημειολογίας και της γλώσσας του ματωμένου, σκοτεινού, ανίερου σινεμά. Ενας φόρος τιμής αλλά την ίδια στιγμή μια αξιοπρόσεκτη προσθήκη στην φιλμογραφία των σπουδαίων ταινιών του είδους.

Κι αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι ένα αργόσυρτο, σχεδόν τελετουργικό μακελειό γεμάτο αίμα αλλά και δόσεις μαύρου χιούμορ στην παράδοση των καλύτερων σπλάτερ φιλμ, δίχως όμως ποτέ να χάνει από την πυξίδα του τον βορρά του στιλ του. Γεμάτο από παραισθησιογόνες εικόνες και σκηνές ανθολογίας, το «Mandy» αναδύεται στην οθόνη με το παράστημα ενός μεγαλειώδους cult φιλμ που θα γίνει γρήγορα –αν δεν είναι ήδη- σημείο αναφοράς.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: 1983. Ο Red και η Mandy, ένα περιθωριακό και αγαπημένο ζευγάρι, ζουν γαλήνια στο δάσος, μέχρι που το καταφύγιο τους καταστρέφεται από μία θρησκευτική σέκτα με επικεφαλής τον σαδιστή Jeremiah. Ο Red εξαπολύει ένα μανιασμένο ανθρωποκυνηγητό που κορυφώνεται σε αιματοκύλισμα.

Trailer : 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria