ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 06/09/18

ΜΙΑ ΠΑΠΙΑ ΜΑ ΠΟΙΑ ΠΑΠΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Αιθ1: (κλιματίζεται)

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 18.00

Σκηνοθεσία:    ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΤΖΕΝΚΙΝΣ

Σενάριο:          ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΤΖΕΝΚΙΝΣ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΡΤΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Δύο ορφανά παπάκια, η δυναμική, μόλις 16 ημερών Τσι και ο μικρότερος αδελφός της Τσάο, αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος εξαιτίας του φιγουρατζή ιπτάμενου Πενγκ, μιας αρσενικής χήνας που είναι ελεύθερο πνεύμα, ένας εργένης που προτιμά χίλιες φορές τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά, αντί να συμμετέχει στις προετοιμασίες των υπολοίπων για την ετήσια μετανάστευση Τα φοβισμένα παπάκια ζητάνε τη βοήθεια του Πενγκ για να επιστρέψουν στο σμήνος τους. Εκείνος αρνείται, αλλά ένας τραυματισμός στη φτερούγα του τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Οι τρεις τους θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια, με εμπόδια και δυσκολίες που θα τους φέρει όμως πραγματικά κοντά. Ο Πενγκ αποδεικνύεται τελικά η καλύτερη πατρική φιγούρα που θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα δύο ορφανά παπάκια!

Επίσημο site: http://www.of3d.com/en/

Μια ταινία με εντυπωσιακά εναέρια ακροβατικά, ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες, γραφικά τοπία, πολύ χιούμορ και συναίσθημα, που παρακολουθεί μια ετερόκλητη και διασκεδαστική παρέα πουλερικών, καθώς ψάχνει τον δρόμο της και τελικά βρίσκει την άνευ όρων αγάπη.

Trailer: 

ΔΕΚΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ - CROOKED HOUSE  (ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ)

ΘΕΡΙΝΗ  Αίθουσα  (τελευταία εβδομάδα Θερινών προβολών 6-12/9)

Προβολές:  κάθε μέρα στις 21.15 στην Θερινή αίθουσα

Κινηματογραφική μεταφορά του best seller μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι «Αράχνες στη Σοφίτα» με all-star cast (από την Γκλεν Κλόουζ μέχρι την Τζίλιαν Αντερσον και από τον Τέρενς Σταμπ μέχρι τον Τζούλιαν Σαντς) και ατμόσφαιρα που γοητεύει.

Σκηνοθεσία: Ζιλ Πακέ- Μπρενέρ

Σενάριο: Τζούλιαν Φέλοους, Τιμ Ρόουζ, Πράις, Ζιλ Πακέ-Μπρενέρ

Ενα ίσως από τα πιο μεγάλα πλεονεκτήματα της ταινίας του Ζιλ Πακέ-Μπρενέρ (με ακριβώς προηγούμενη ταινία το «Dark Places»), σε αντίθεση με το πιο πρόσφατο «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές» του Κένεθ Μπράνα, είναι πως η λύση του εγκλήματος, σε αυτή η μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, παραμένει ευτυχώς ακόμα ένα μυστήριο στο υποψήφιο κοινό του. Οχι τυχαία, ο Πακέ-Μπρενέρ διάλεξε να μεταφέρει ένα βιβλίο, που μπορεί να μην έχει ως ήρωα την Κυρία Μαρπλ ή τον Ηρακλή Πουαρό αλλά κάποιον νέο και σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό ντετέκτιβ, τον Τσαρλς Χέιγουορντ, αλλά θεωρείται από αρκετούς μια από τις καλύτερες ιστορίες μυστηρίου που έχει γράψει ποτέ η Κρίστι.

Βασισμένο στο βιβλίο «Αράχνες στη Σοφίτα», η ιδέα και το στήσιμο του φόνου είναι αρκετά απλά στην εκτέλεσή τους: μεγιστάνας δολοφονείται στην έπαυλή του στην Αγγλία και καθένας από τους συγγενείς του που ζουν μαζί του έχει το κίνητρο για να το κάνει. Αυτό κάνει τον Πακέ-Μπρενέρ να στήσει, με ακαδημαϊκό τρόπο σχεδόν, τους παίχτες του πάνω σε ένα ταμπλό από κλειδωμένα δωμάτια, με καταπιεσμένα πάθη και μυστικά τα οποία το καθένα τους κρατά το κλειδί για την επόμενη αποκάλυψη.

Παρόλα αυτά όμως η υπέροχη φωτογραφία, τα σκηνικά και η συνολική καλλιτεχνική διεύθυνση προσθέτουν συνολικά στην ατμόσφαιρα ενός κλασικού μυστηρίου φόνου. Και το all-star καστ του καταφέρνει να ξεπεράσει τα κλισέ του σεναρίου και να βρει στιγμές που πραγματικά λάμπει. Κανείς τους δεν μοιάζει να είναι βρίσκεται εκεί απλά ως ένα διακοσμητικό στοιχείο, από την Τζίλιαν Αντερσον σε έναν αρκετά φρέσκο ρόλο για την ίδια, μέχρι και την αέναη Γκλεν Γκλόουζ ως την μητριαρχική φιγούρα της οικογένειας, η οποία επισκιάζει με το ταλέντο και την φυσιογνωμία της όλους τους υπόλοιπους.

Μια ταινία μυστηρίου, που βασίστηκε στην ομώνυμη νουβέλα της Agatha Christie. Μια έξυπνη ιστορία που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 1949. Απ’ όσο ξέρουμε, η συγκεκριμένη ιστορία ήταν μια από τις αγαπημένες της, μαζί με την «Ordeal By Innocence».

Το φινάλε διαθέτει μία σοκαριστική ανατροπή και ιδιαίτερα σκοτεινή.

Trailer:

Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ - THE NUN

Πριν το κάλεσα…

Πριν την Άναμπελ…

Προβολές:  κάθε μέρα στις 21.00      

Το σύμπαν του 'Conjuring' χωράει πολύ τρόμο ακόμα.

H καλόγρια του 'Conjuring' σε στοιχειώνει σοβαρά

Σκηνοθεσία:    ΚΟΡΙΝ ΧΑΡΝΤΙ

Σενάριο:          ΓΚΑΡΙ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ

Ηθοποιοί:        ΤΑΪΣΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ, ΜΠΟΝΙ ΑΑΡΟΝΣ, ΤΖΟΝΑΣ ΜΠΛΟΚΕΤ, ΙΝΓΚΡΙΝΤ ΜΠΙΣΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σ΄ένα μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν και μία ασκούμενη μοναχή, στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν το θάνατό της, όμως στην πορεία έρχονται αντιμέτωποι με μία σειρά από ένοχα μυστικά. Διακινδυνεύοντας όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και την πίστη και τις ίδιες τις ψυχές τους, παλεύουν τις δαιμονικές δυνάμεις που εμφανίζονται στο διάβα τους παίρνοντας τη μορφή της δαιμονικής μοναχής που τρομοκράτησε το κοινό στο «The Conjuring 2». Την ίδια στιγμή, η μονή γίνεται ένα τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και των καταραμένους.

Επίσημο site: http://www.thenunmovie.com/

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria