Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο ΕΟΣ Νάουσας για όσους αγαπούν τα βουνό

Ο ΕΟΣ Νάουσας για όσους αγαπούν τα βουνό

Ο Ε.Ο.Σ. Νάουσας σε συνεργασία με τον Οδηγό Βουνού Βασίλη Μήτσιο , ανακοινώνει στα μέλη του αλλά και σε όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του συλλόγου ότι :

Υπάρχουν 2 προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν δωρεάν  για 12 άτομα , το 1ο με θέμα «Διάσωση από Βράχο και  Βασικές αρχές βουνού» και το 2ο  «Ορειβασία σε χειμερινό βουνό – Προσανατολισμός & Βασικές αρχές μετεωρολογίας» . Διάρκειας από 50 ώρες το καθένα.

 Ο Σύλλογος παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή μέχρι και την  Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

  Είναι ευκαιρία για όλους όσους αγαπούν το βουνό και την ορειβασία να πλουτίσουν τις γνώσεις τους , να αναπτύξουν δεξιότητες και να κάνουν αυτό που αγαπούν με περισσότερη ασφάλεια μετά από όλα αυτά τα  «εφόδια» που θα πάρουν  .

 Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες , επικοινωνήστε με το σύλλογο στο τηλέφωνο 2332028567 ( απογευματινές ώρες 20.30 με 22.30 μ.μ.).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb