Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απόψε η συναυλία του "Μπούσουλα" για την ενίσχυση του βεροιώτη αθλητή Γ. Αβραμίδη

Απόψε η συναυλία του "Μπούσουλα" για την ενίσχυση του βεροιώτη αθλητή Γ. Αβραμίδη

Η Κ.Ε.Π.Α του Δήμου Βέροιας, το βεροιώτικο μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ και το οργανικό, φωνητικό σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ, διοργανώνουν συναυλία σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη, 9 μ.μ., στο γήπεδο του Μπάσκετ στην Εληά, αφιερωμένη στο νοσηλευόμενο βεροιώτη αθλητή Γιάννη Αβραμίδη.                      

Το ρεπερτόριο της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια των Μ.Θεοδωράκη, Δ Σαββόπουλου, Θ. Μικρούτσικου, Β. Παπακωνσταντίνου, Θ. Παπακωνσταντίνου, Αφών Κατσιμίχα, Σ. Μάλαμα, Μ. Πασχαλίδη, Γ. Χαρούλη, Γ. Κότσιρα, Κ.Μαραβέγια και άλλων.

Το μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ αποτελείται από το Μιχάλη Ρίζο (τραγούδι, κιθάρα), Κωστή Ρίζο (πιάνο, τραγούδι), Χρήστο Δαμιανίδη (ηλ. Κιθάρα), Παναγιώτη Θεοδωρίδη (μπουζούκι, τραγούδι), Γιάννη Κασερόπουλο (μπάσο), Κώστα Ρίζο(τύμπανα). Στη συναυλία θα τραγουδήσουν επίσης η Μάγδα Πένσου, ο Γιώργος Γελαράκης και η Μαρία Θεοχαροπούλου. Φιλική συμμετοχή στο ακορντεόν ο Κώστας Σαββίδης.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ»

O νεαρός αθλητής μας Γιάννης Αβραμίδης πριν αρκετό καιρό υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια προπόνησης που τον ταλαιπωρεί ακόμη. Μαζί του αγωνίζεται και αγωνιά όλη η οικογένειά του. Όλοι μας αγωνιούμε για την αποκατάσταση του αγαπημένου μας Γιάννη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να βρισκόμαστε δίπλα συναισθηματικά και ηθικά και να ενισχύουμε με θετική σκέψη και ενέργεια. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που αποφασίσαμε σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο κύριο Κώστα Βοργιαζίδη (ο οποίος μας μετέφερε έντονα και τη δική του αγωνία όπως και όλου του επιτελείου του αλλά και των πολιτών της Βέροιας) να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Γιάννη μας, ελπίζοντας τα τραγούδια μας, η σκέψη μας, η δική μας και όλου του κόσμου που θα τραγουδήσει μαζί μας, να φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει!

Αποφασίσαμε, μαζί με το οργανικό -φωνητικό σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ που συνδιοργανώνει, να ορίσουμε μια σχετικά μικρή τιμή εισόδου, 5 ευρώ, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί κάποιο ποσό το οποίο ίσως καλύψει κάποια έξοδα νοσηλείας του Γιάννη που είναι πάρα πολλά! Τα έξοδα για την πραγματοποίηση της συναυλίας ανέλαβαν, εκτός από την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας (με την προσωπική και τόσο ζεστή υποστήριξη της κυρίας Νανάς Καραγιαννίδου), πάνω από 20 επιχειρηματίες του Δήμου μας των οποίων η ανταπόκριση ήταν συγκινητική! 

Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ τις συναυλίες που έχει κάνει ως τώρα σε Βέροια και Νάουσα και είναι 8 τα τελευταία τρία χρόνια, τις έχει κάνει αφιλοκερδώς και με μεγάλη χαρά και όλες έγιναν με δική του πρωτοβουλία! Το ίδιο θα γίνει και τώρα, φυσικά. Με μεγάλη μας χαρά, θα φιλοξενήσουμε στη συναυλία αυτή τους αγαπημένους μας Μάγδα Πένσου, Γιώργο Γελαράκη, Μαρία Θεοχαροπούλου και τον ακορντεονίστα Κώστα Σαββίδη που μας συγκίνησαν με την προθυμία τους να συμμετάσχουν σ αυτή τη μουσική βραδιά!

Το ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ απαρτίζουν ο Μιχάλης Ρίζος στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κωστής Ρίζος στο πιάνο και τραγούδι, ο Χρήστος Δαμιανίδης στην ηλεκτρική κιθάρα,Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης στο μπουζούκι και τραγούδι, ο Γιάννης Κασσερόπουλος στο μπάσο και ο Κώστας Ρίζος στα τύμπανα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS