ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προετοιμασία Γιαννακοβίτη και Αναστασιάδη για το Δίαθλο στην Τσεχία

Οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας Στελλίνα Γιαννακοβίτη και Γιώργος Αναστασιάδης αναχώρησαν με την εθνική ομάδα εφήβων -νεανίδων για το Νόβε Μέστο της Τσεχίας.

Θα κάνουν προετοιμασία σε ένα από τα μεγαλύτερα προπονητικά κέντρα διάθλου στην Ευρώπη από τις 6 εώς τις 16 Σεπτεμβρίου.

Ανάβαση του Ε.Ο.Σ. Νάουσας στο Καϊμάκ Τσαλάν (Βόρας)

Ανάβαση στο όρος Βόρας ή Καϊμάκ Τσαλάν θα κάνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ο ΕΟΣ Νάουσας.  Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το χιονοδρομικό κέντρο και θα καταλήξει στην ψηλότερη κορυφή, Προφήτης Ηλία στα 2524 μέτρα υψόμετρο, ενώ στην κατάβαση θα περάσει και από το μνημείο των πεσόντων Σέρβων στρατιωτών του Α΄ παγκοσμίου πολέμου.  Η ανάβαση θα γίνει με αργό ρυθμό και μπορεί να χαρακτηριστεί σαν εύκολη, απευθύνεται σε όλους  όσους θέλουν να επισκεφτούν το βουνό, ορειβάτες  και μη.

Στην επιστροφή και αν οι συμμετέχοντες το επιθυμούν θα έχει στάση για φαγητό και για μπάνιο στα λουτρά του Πόζαρ.  Όσοι πάρουν μέρος παρακαλούμε να φοράν , άνετα ρούχα ,  αθλητικά παπούτσια ή ορειβατικά μποτάκια , να έχουν μαζί τους καπέλο , γυαλιά , αντιανεμικό και κάποιο ελαφρύ μπουφάν , σακίδιο με νερό και κάποιο κολατσιό , 2η μπλούζα , μπατόν (αν έχουν).  Η μετακίνηση αν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ατόμων θα γίνει με πούλμαν σε διαφορετική περίπτωση με Ι.Χ. αυτοκίνητα  . Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας ( μέχρι και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ) στα τηλέφωνα :  Ε.Ο.Σ. Νάουσας (γραμματεία, από 8 μ.μ. ως 10 μ.μ.)   2332028567 ή στον έφορο ορειβασίας κ. Γ. Καισαρίδη 6948516659

 Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ.  θα γίνει ενημέρωση όσων θα πάρουν μέρος, στα γραφεία του ΕΟΣ Νάουσας.