ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ασημένιο μετάλλιο και πρόκριση για το παγκόσμιο στην Αμερική για το hip hop του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β.

Σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού hip hop International συμμετείχαν τα κορίτσια του Φιλίππου με την ομάδα του hip hop Overthose Crew στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13 Απριλίου. 

Είναι ο πιο σημαντικός διαγωνισμός που υπάρχει στην χώρα μας για αυτό το στιλ χορού καθώς οι τρείς κορυφαίες ομάδες παίρνουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο  hip hop που θα γίνει  στο Φοίνιξ της Αριζόνα στην ΗΠΑ 2-10 Αυγούστου.

 Στην πρώτη φάση του αγώνα από τις 28 ομάδες που συμμετείχαν στην κατηγορία Varsity μόνο τα 8 καλύτερα group περνούσαν στον τελικό και είχαν την δυνατότητα να ξανά χορέψουν και φυσικά η ομάδα του Φιλίππου ήταν μια από αυτές,  που πέρασε με  την τρίτη καλύτερη βαθμολογία. Στο τέλος της χορογραφίας η Overthose ετοίμασαν τούρτα έκπληξη για την συναθλήτρια τους Παπανώτα Δήμητρα που έκλεινε το 18 έτος της ηλικίας της, τραγούδησαν όλες μαζί και ευχήθηκαν το Όνειρο για το οποίο δούλεψαν σκληρά να γίνει πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα τις δικαίωσε, παρουσίασαν στο τελικό την εξαιρετική τους χορογραφία με ένταση, έκφραση και με απόλυτο συγχρονισμό και μάγεψαν κοινό και κριτές και κατάφεραν να κερδίσουν την 2η θέση και το εισιτήριο τους για το Παγκόσμιο. Τα κορίτσια εκτός από την επιτυχία αυτή βγήκαν πρώτες στο Διαγωνισμό για την ψηφοφορία στα social media που έκανε η διοργάνωση και κέρδισαν την Δώρο επιταγή για τα προϊόντα Paul Mitchell .

                         Στην επιτυχία αυτή έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι γονείς των αθλητριών, φίλοι και  συγγενείς που με μπλουζάκια της ομάδας, πανό και σφυρίχτρες στήριξαν και εμψύχωσαν την ομάδα. Η Ασημένια ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Πατσιαβούρα Μερόπη, Σπανού Ελένη, Παπανώτα Δήμητρα, Πινακούδη Ροδόπη, Εμμανουήλ Ελένη, Ζουμπουλίδου Ευγενία, Τσαλουκιδου Όλγα, Πανίδου Σοφία, Μπόσμαλη Ιωάννα και οι προπονητές της ομάδας ο  Καλαντίδης Παναγιώτης και  η Ζινέτα Καμίνη .

                       Ο Πρόεδρος του τμήματος  Παπανώτας Νικόλαος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου για τον αγώνα που έκανε. Είναι τεράστια η Επιτυχία καθώς  πρώτη Φορά  Βεροιώτικη Ομάδα παίρνει μια τέτοια Διάκριση και θα εκπροσώπηση την χώρα μας σε Παγκόσμιο επίπεδο. H συστηματική και η σωστή δουλειά που κάνει ο Σύλλογος του Φιλίππου φέρνει θετικά αποτελέσματα, παρόλα αυτά θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει εκεί καθώς το κόστος είναι μεγάλο κ ελπίζουμε στην στήριξη και την Βοήθεια Όλων.